Megrészegítette az anyaság Kapócs Zsókát, aki napi 4 órát dolgozik a 4 hónapos baba mellett

Hat év küzdelem, három pokoli műtét után lett végre anya Kapócs Zsóka.

Élete az elmúlt 4 hónapban viszont tömény boldogság kisfiával Borisszal, aki így mesél az anyaság örömeiről:

“Odavagyok! Azt csinál velem, amit akar. Elkényeztetem, de azért jó embert akarok belőle nevelni, olyat, akinek helyes az értékrendje. Másfél éve csak akkor pihentem, amikor szültem, Napi négy órát most is dolgozom, de persze Borisz az első! Hihetetlen szerencsém van vele, három hónapos kora óta, napi tíz órát alszik. Ez után a hat év után, kijár nekem! Hagy legyek szemtelen!”.

Szavak nélkül!❤️#artbabyphoto #kapocszsoka #borisz #happy #mom

Közzétette: Zsóka Kapócs – 2018. június 14., csütörtök

Ám nem megy minden gördülékenyen, van, amiben még tudna fejlődni Kapócs Zsóka:

“Azt hittem, megszületik, és azonnal anyává válok. Hát nem! Ahhoz idő kell. Napról napra alakul ki ez a kötelék. És még nagyon az elején vagyunk. A szülés utáni depresszió messze elkerült, de a tehetetlenségtől nagyon meg tudtam ijedni, amikor például fájt a hasa. A szívem majd megállt, amikor túl nagyot bukott, amikor oltást kapott.”

Itt még Boriszkával a pocakomban!Hihetetlen, hogy szalad az idő! Imádtam ezt az időszakot is! Válogatni a…

Közzétette: Zsóka Kapócs – 2018. június 24., vasárnap

“Még gyakorolnom kell, hogy ne essek pánikba. Az első oltásnál ki kellett mennem a rendelőből, a másodiknál már ott tudtam maradni. A szívem szakad, ha lebiggyed a szája. Tényleg nem tudom, mi értelme volt eddig az életemnek. Most már mindennek van értelme, az életem arról szól, hogy ő boldog legyen. Az apjával szerelmesek vagyunk belé. Petire mindenben számíthatok, ő fürdette először, én féltem, hogy elejtem. Maradéktalanul boldog vagyok, minden álmom teljesült.”

Kapócs Zsóka így diétázott várandóssága idején.

Forrás: bors