Nem sejtette, hogy terhes: kiment a vécére és ikreket szült

Nagy volt a meglepetés a 21 éves nő családjában.

A staffordshirei 21 éves Beth Bamfordnak sejtése sem volt arról, hogy várandós, mivel végig menstruált. Rosszullétei miatt felkereste ugyan orvosát, de a doktor azt állapította meg, hogy Beth elkapott valamilyen vírust, hízását pedig szimpla kövérségnek gondolta.

A fiatal nőt teljesen váratlanul érte a gyermekáldás, így mesélt róla:

“Az ágyban feküdtem és fájdalmat éreztem. Nem szóltam a páromnak, lementem egy pohár vízért, de rosszabbul lettem, mosdóba kellett mennem. Éppen a vécén ültem, amikor megkezdődött a szülés. Nem volt rá időm, hogy bármit is érezzek. Egyszerűen csak megtörtént, nagyon gyorsan zajlott. Egyik pillanatban fájdalmam volt, a másikban pedig született két kisbabám. Hívtam a sürgősségi szolgálatot, mert az egyik baba nem lélegzett, de a telefonos orvosi segítségnek köszönhetően megrázogattam, ahogy magyarázták, és a baba szerencsére lélegezni kezdett.”

Beth a hideg kövön feküdt a babákkal. Szerencsére szerelme, Andy felébredt, és bement a fürdőbe, ahol meglátta, hogy apa lett. Ezután kiment, és azt mondta édesanyjának:

“Beth szült két kisbabát a fürdőben.”

Közzétette: Beth Bamford – 2017. július 21., péntek

Az újdonsült nagyi először azt gondolta, a fia megbolondult, mivel Andynek és Bethnek van már két közös gyermeke, és nem volt szó semmiféle terhességről.

Beth a terhesség 37. hetében szülte meg a babákat, a kicsik egészségesek.

Közzétette: Beth Bamford – 2018. április 6., péntek

Hallottál arról a nőről, aki terhesen esett teherbe, így egyszerre két apától szült?

Forrás: bors