Kidugta a fejét a sátorból a tini: a barátja arccal lefelé feküdt, nem lélegzett

Sátrazás közben érkezett a csapás.

Néha a várva várt nyaralás rémálommá válik. Így történt ez a 18 éves Juliet Moore-al és párjával, Isaiah Cormierrel is, akik Colorado államban indultak el egy hétvégi, kempingezős kirándulásra. Nem sokkal később, miután visszaérkeztek a túráról, eleredt az eső. A fiatalok erre elkezdtek mindent bepakolni a sátorba, nehogy elázzanak a cuccaik.

Fotó: youtube

Juliet épp a sátorban volt, mikor hatalmas fényt látott felvillanni. Rögtön szólt Isaiahnak, de a fiú nem válaszolt. Juliet kidugta a fejét a sátorból, és látta, hogy barátja a földön fekszik, arccal lefelé, mozdulatlanul. A fiú nyakába csapott a villám.

Juliet megfordította a fiú fejét, és ellenőrizte a szívverését és a lélegzetét. Nem volt egyik sem. Úgy tűnt, hogy a szép diákszerelem és a hétvégi kirándulás drámai véget ér. Hihetetlen véletlen viszont, hogy Juliet néhány héttel korábban újraélesztést tanult. Elkezdte alkalmazni az ott látott fogásokat, és a fiú felsóhajtott. Majd utána rögtön leállt a légzése.

Juliet kitartóan folytatta az újraélesztést, és közben arra gondolt:

“Még nem mehetsz el. Túl sok dolog van, amit veled akarok megtenni. Nem hagyhatsz itt ilyen hamar.”

Szerencsére a fiú lélegezni kezdett. Juliet ekkor kihívta a mentősöket, akik a kórházba szállították a srácot. Isaiah túlélte a balesetet, és elmondhatja magáról azt, amit nem sokan az életben: a barátnője mentette meg az életét.

Nézd meg, hogyan csapott bele a villám az Eiffel-toronyba!

Forrás: boreddaddy