Férjhez ment Vajna Timi húga, Vajnáné először le akarta beszélni

A fiatalabb Palácsik lány, Lilla fejét is bekötötték.

Lilla és Tamás kapcsolata még 5 éve kezdődött, amikor a lány belezúgott  egyetemi társába. Tamásnak nem tűnt fel eleinte a lány vonzalma, kicsit később mégis hatalmas szerelem alakult ki közöttük, és a pár most már a boldogító igent is kimondta.

Az egyetem befejezése óta rengeteg pénzt félretettek, hogy jól sikerüljön az esküvő. A pletykák ellenére Lilla és Tamás nem fogadott el anyagi támogatást a Vajna házaspártól, bár tisztában voltak vele, hogy csak egy szavukba került volna.

Az esküvő körül akadt némi konfliktus is, különösen Lilla és Vajna Timi között. Tímea ugyanis túlféltette 11 évvel fiatalabb kishúgát. Anyáskodó, magabiztos, határozott természete és Lilla félénk személyisége vitás helyzeteket  szült.

“Nem rosszból szól ő bele az életembe, egyszerűen a legjobbat akarja nekem, és én ezért nagyon hálás is vagyok neki!”

Lilla egy esküvői ruhát is kapott nővérétől, így két ruhában is pompázhatott a nagy napon. Timi ezt mondta el az esküvővel kapcsolatban:

“Eleinte le akartam beszélni őket, hogy ilyen fiatalon házasodjanak. De örülök, hogy Lilla is feleség lett.”

Lilla és Tamás közös lakásukat Andy Vajnától bérlik, ahelyett, hogy ingyen használnák. Jóban vannak Andyvel, sok közös programot szerveznek, kiállításokra, vacsorákra járnak. A nászút egy büki wellnesshotelben lesz, majd Párizsban és a francia riviérán töltik mézesheteiket.

Forrás: blikk