Egy finom ebéd a Niagara felett?

Az Egyesült Államok és Kanada határán található Niagara-vízesés a világ hét természeti csodájának egyike.

Régóta vonzza a látogatókat és a kalandorokat. A turisták testközelből tapasztalhatják itt meg a természet erejét és nagyságát. A patkó alakú vízesést hajóval lehet megközelíteni, de a kíváncsiak a vízfátyol mögé is bemehetnek.

A környék legújabb attrakciója a zipline nevű kötélpálya, a vízparti sétány pedig remek lehetőséget kínál a vízesésben való gyönyörködésre azok számára, akik alacsonyabb adrenalinszinten szeretnék ezt megtapasztalni. Az élmény kiegészíthető egy remek ebéddel a vízesés mellett álló Skylon toronyban, mely 360 fokos panorámát kínál vendégeinek.

A távolról hatalmas víztoronynak vagy ufókikötőnek látszó, betonlábakon álló toronyba üvegpadlós külső lift repít fel, 52 másodperc alatt 160 méterre. A 662 lépcsőn kicsit hosszabb ideig tartana mindez. Két étterem és egy kilátó van a tetején.

A Revolving Dining Room forgó étterem minden órában tesz egy teljes fordulatot. Jól látszik felülről a vízesés, a folyó, Niagara város és tiszta időben még Toronto is. A láthatóság határa 129 km. A Revolving Dining Room drága és elegáns, és olyan hírességek fotóival van kitapétázva, akik meglátogatták a helyet.

Fine Dining #revolvingdiningroom #canada #niagarafalls

A post shared by private tour amrik (@privatetouramrik) on

Fölötte található egy büfééterem, mely bár nem forog és nem ennyire előkelő, ugyanolyan szép a látvány az asztalaitól. Itt számtalan nemzetközi és helyi jellegzetesség közül lehet választani, és ebéd közben élvezni a világ egyik legnagyszerűbb természeti csodájának látványát.