Sportszerelmes vagy? Akkor ezek a legjobb külföldi úti célok számodra!

Bár idén olimpiát nem rendeznek, 2018-ban is bővelkedik a világ rendkívül izgalmasnak ígérkező sporteseményekben.

Az utazási szakértők szerint a sportesemények jelentősen átformálták utazási szokásainkat: sokan hajlandók egy jó meccsért lemenni a térképről, belépőjegyekre kisebb vagyonokat költeni, hogy részesei lehessenek a hangulatnak, melyek belengik a stadionokat. Ahol már nem csak szurkolni lehet, hanem minden elemében arra sarkallnak minket, hogy jól szórakozzunk. Gondosan ügyelve arra is, hogy legyen esélyünk elkölteni a pénzünket.

Wembley Stadion, London, Egyesült Királyság

London kedvenc stadionja, és egyben a legnagyobb is. Meccsekre és koncertekre is mehetünk ide.

Fenway Park, Boston, Amerikai Egyesült Államok

A Boston Red Sox otthona a Zöld szörnyetegnek is nevezett baseballstadion. Annyira jellegzetes és kedvelt, hogy ezt a bizonyos zöldet, melyre az egész stadiont festették, Fenway zöldnek nevezik a bostoni festékboltokban. A stadionon belül működik egy kiváló osztrigabár is.

Camp Nou, Barcelona, Spanyolország

Ebben a stadionban a focimeccsek hangulata utolérhetetlen. Együtt hullámzik a tömeg, egy emberként szurkol. Már az atmoszféráért megéri ide elmenni.

Allianz Parque, Sao Paulo, Brazília

Semmi nem tudja úgy az embereket összehozni, mint a foci szeretete. A Palmeiras otthona 90 000 szurkolót tud egy időben vendégül látni.

Luzsnyiki Stadion, Moszkva, Oroszország

Moszkvában minden hatalmas, így ez a stadion is. A meccs után érdemes egy koktélt meginni a City Space Bár 33. emeletén, és csodálni a város meseszép panorámáját.