Megszólalt a pincérnő, aki falhoz vágta a fenekét megfogó, párkapcsolatban élő kétgyerekes apát

Több részlet derült ki a netet bejárt videófelvétel kapcsán.

Mint azt mi is megmutattuk, pazar kamerafelvétel került ki a netre egy pincérnőről, aki seperc alatt rendre teremti a bárban vendégeskedő fiatalembert, miután az megmarkolja a fenekét elhaladtában.

Waitress puts groping douchebag in his place

This waitress ain’t taking no s**t from a groping douchebag 💪

Közzétette: theCHIVE – 2018. július 17., kedd

A 21 éves nő úgy nyilatkozott: nem is gondolkodott azon, mit tesz, csak cselekedett. Akkor fogta csak fel, hogy helyre teremtette a srácot, amikor a kamerafelvételen nézte vissza magát.

A fiatalembert, aki 11 éve kapcsolatban él, és két gyermeke van, bilincsben vitte el a rendőrség, és két napont bent kellett töltenie.

A pincérnőt elégedettséggel töltötte el, amikor azt látta, hogy a férfit zaklatás gyanújával elviszik. Mint elmondta: ahogy meglátták a rendőrök a felvételt, már le is tartóztatták gondolkodás nélkül. Az inzultált nő szerint megkapta, amit megérdemelt.

“Szeretném, ha a nőtársaim tudnák, hogy ki szabad állniuk magukért! Minden jogunk megvan ahhoz, hogy azt hordjuk, ami tetszik, és főként minden jogunk megvan ahhoz, hogy megvédjük magunkat!” – mondta egy interjúban a Go Go bár felszolgálója.

Forrás. LADBible