24 karátos aranyból vannak egy étterem hamburgerzsömléi – találd ki, mennyibe kerül egy fogyasztás!

Mit fognak még kitalálni az éttermek a népszerűségért?

Egy melbourne-i hamburgerezőnek nem a non-stop nyitvatartást jelenti a 24-es szám, hanem az aranyat. Ezért fogták magukat, és valódi, 24 karátos arannyal vonták be a hamburgerzsömléiket.

Nem tudjuk, hogy ez az abszurdabb, vagy az, ami a zsömlék között van: két marhahúspogácsa, rántott csirke, sajt, bacon, már a felsorolástól is elteltünk.

Burger Has 24 Karat Gold Buns

My belly don't want none unless you got gold buns, hun 😍😋 Brunch Boys x Phat Stacks Burgers

Közzétette: LADbible – 2018. július 18., szerda

Bár már-már beteges újdonságnak tűnhet az arany az ételben, az igazság az, hogy sokkal régebb óta él már ez a trend, mint hinnénk.

A középkorban a nagyobb ünnepeken rendszeres volt az ehető arany az asztalon.

– mondja Dr. Heather Evans történész.

Az ausztrál étterem arany hamburgere nem kevesebb, mint 88.80 ausztrál dollárba, azaz bő 18 ezer forintba fáj. De ezzel a pénzzel azt pengeted ki, hogy elmondhasd magadról: te már ettél 24 karátos aranyhambit!

Not going to lie, we @burger_hunters are somewhat gold diggers 🤑. So when we saw @phatstacksburgers in Camberwell are offering a 24k gold burger (yes you read right!), we of course headed straight down! Da Big D burger, added 24k gold bun. At an additional $50 it doesn't come cheap, but for the luxury of gold on the lips and drama of liquid nitrogen on delivery I'd say it was worth it. The bun was deliciously soft with gold flake coating. The fried chicken was perfectly cooked: crunchy, juicy and succulent. The beef patty was a little small in proportion to the rest of the burger and slightly overcooked. The double bacon and double cheese deliciously upped the calorie count, with the salad creating some nice freshness. All topped with a delicious sauce. And did we mention the gold bun?! 9/10. #phatstacks #camberwell #gold #golddigger #24kgold

A post shared by Burger Hunters (@burger_hunters) on

Forrás: macleans.ca