Tóth Vera kendőzetlenül beszélt arról, milyen neki a szex vékonyabb testtel

Nem hozta zavarba a téma.

Tóth Verát lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy a 45 kiló fogyás nem semmi. Akkor sem, ha gyomorműtéttel sikerült ezt elérnie.

A 33 éves énekesnő nemrég nagyobb interjút adott, amiben sok mindenről beszélt, például arról is, hogyan él meg egy flörtöt, ismerkedést most, és hogyan élte meg akkor, amikor még jóval teltebb volt.

“Ha az ember száz kiló fölött van, úgy érzi, nem mindent engedhet meg magának. Állandóan azt érzed, hogy vissza kell fognod magad. Eleve rengeteg vagy, amikor rád néznek, erre még harsány is vagy, nagy a szád, jókat röhögsz. Most csak általánosítottam, és ez csak az egyik oldal, mert vannak olyanok, akik megszólalni is alig mernek, egyfolytában takargatják magukat. A flörtben és a férfi-női kapcsolatokban defektes voltam kicsit, ott már zavart, hogy a BMI-index szerint túlsúlyos vagyok. Ugyanakkor, ha elhatároztam, hogy ezt a pasit akarom, és, ha nagyon akartam, akkor megkaptam.” – mondta.

Nem szerénykedett szextéma terén sem: elmondta, hogy fogyása óta egészen máshogy éli meg a testi örömöket.

“Sokkal könnyebb vagyok, mindenkinek könnyebb. Az ember száz kiló fölött megtanul repülni. Ennek van egy külön technikája, utána a hasizmot elég jól érezni. Tény, hogy megpróbálod úgy csinálni, a másik ne érezze meg, hány kiló vagy. Mindig meg lehet oldani. A fogyás után sok minden megváltozott, most már nem repülök, hanem elszállok.”

– mondta nevetve.

Forrás: femina.hu