70 ezerért bérlik a 3,5 négyzetméteres minilakást a Nyugatinál

Sanszos, hogy ez az ország legkisebb lakása.

Te tudnál 3,5 négyzetméteren élni? Ezt a Nyugati térnél található lakást egy nő bérli, és nem is keveset fizet érte. Annak ellenére, hogy csak 3,5 négyzetméter az egész, a minigarzonba fért “fürdő”, hálórész és egy mini konyharész is. Sőt, van benne 2 tévé is.

A mikroszkopikus méretű garzont egy ingatlanpiaci vállalkozó alakította ki, aki a Nyugatinál vett egy 32 négyzetméteres lakást. Ehhez tartozott ez a helyiség is, eredetileg fürdőként és wc-ként funkcionált, 6 méterre a lakástól, a folyosó végén. Az elmés vállalkozó meglátta a lehetőséget a falatnyi helyiségben, felújíttatta, és most 70 ezer forintért bérlik tőle!

A 3,5 négyzetméteres minigarzon galéria részén van a hálórész. A konyhapult egyben íróasztal is, a konyha pedig a nappali, szóval helytakarékos megoldások egész sorával van tele. Hűtő, mosogató, indukciós lap és lapostévé is helyt kapott a lakásban, ami még készen sem volt, de már ketten is ki akarták bérelni.Végül egy hölgy költözött be, 70 ezer forint lakbért fizet, a közös költség pedig valamivel több mint 2000 forint.

Itt láthatsz fotókat a minilakásról.

Láttad a srácokat, akik kiültek a Klauzál téri lakás erkélyére zenélni, és felkapta őket a net?

Forrás: hvg