Halála előtti utolsó élményként táncolhatott menyasszonyi ruhás lányával a nagybeteg édesapa

Szívtépő pillanatok.

Az észak-karolinai Meredith Parnel édesapjánál prosztatarákot diagnosztizáltak, mikor a lány még főiskolás volt. Amikor az apa már egy évtizede küzdött a szörnyű kórral, hirtelen minden rosszra fordult. Áttétek jelentek meg a testében, majd a férfi annyira legyengült, hogy már csak napjai voltak hátra.

A lány nem tudta elképzelni, hogy esküvőjén ne táncoljon édesapjával.

„Amikor megtudtam, hogy milyen beteg, millió gondolat járt a fejemben. Eszembe jutott, hogy egy nap férjhez megyek és neki ott kell lennie. Neki kell engem az oltárhoz kísérnie, és táncolnia kell velem. Úgy gondolom, minden hajadon lánynak így kell gondolkodnia az apjáról, különösen, ha olyan közel állnak egymáshoz, mint mi.”

Viszont akadt egy bökkenő. Ekkor már 32 éves volt, ám vőlegény még nem volt a láthatáron. Ezért Meredith úgy döntött, kölcsönöz egy menyasszonyi ruhát, hogy táncolhasson benne Lynn-el, az édesapjával. Az apa sírva fakadt a meghatódottságtól, és minden erejét összeszedte, hogy fel tudjon állni, és táncolhasson még egyet a lányával.

Meredith először két nappal később, vasárnap akarta elkészíteni a videót, de aztán mégis péntekre szervezte barátaival a táncot. És milyen jól tette, mert Lynn sajnos vasárnap kora reggel meghalt. Így élete utolsó élménye az lehetett, hogy táncol a menyasszonyi ruhába öltözött lányával.

Meredith azóta megtalálta élete szerelmét, és az esküvőn levetítették a három évvel korábbi felvételt, amin édesapjával táncolnak. Senki sem bírta könnyek nélkül végignézni.

Forrás: szeretlekmagyarorszag