Személyiségteszt: Hogyan hordod a táskád? Mutatjuk, mit árul el rólad

Tudd meg, mi minden derül ki rólad abból, hogyan viseled a táskád.

Válaszd ki az alábbi képről, hogy hogyan hordod leggyakrabban a táskád, majd nézd meg, hogyan árulkodik ez a személyiségedről!

1. Váll alá csapva

Ha leginkább a váll alá csapható táskákat szereted, az azt árulja el rólad, hogy felelősséget vállalsz másokért, és szívesen gondoskodsz róluk. Emellett szórakoztató társaság is vagy, és mindig érdekes dolgokkal töltöd az időd. Ugyanakkor keményen dolgozol, céltudatos vagy és mindig a legjobbra számítasz.

2. Hátizsák

Ha a hátizsákot hordasz legszívesebben, az azt árulja el rólad, hogy kevésbé fókuszálsz a külvilágra, inkább belül élsz. Nagyon erős a képzeletvilágod, és nagyon mélyen éled meg az érzelmeidet. Mélyen megérted a világ és az emberek működését, érdemes ezt a tulajdonságodat kamatoztatnod az életben.

3. Kézitáska

Ha legszívesebben kézitáskát hordasz, akkor számodra az a legfontosabb az életben, hogy szeressenek. Ezt jó eséllyle meg is kapod, mivel mindenki tudja rólad, hogy mennyire gondoskodó vagy, és mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van egy kis lelki fröccsre. Szenvedélyesen élsz, és empatikus és megértő lélek vagy.

4. Oldaltáska

Ha oldaltáskás típus vagy, akkor nagyon nyitott személyiség vagy, akit az érzelmei vezérelnek, és mindig kész megbocsátani azoknak, akik bántották, de pontosan ugyanezért könnyen bajba vagy méltatlan helyzetekbe is kerülhetsz, mivel annyira nagyon kedves vagy és megbízol másokban.

5. Keresztben hordod a táskád?

Akkor az azt jelenti, hogy hiszel a kemény munkában, ugyanakkor a családodra és a barátaidra is tudsz időt fordítani. Inkább logikusan gondolkodsz. Nem szeretsz vitatkozni az emberekkel, ám ha valamit egyszer a fejedbe veszel, azt végez is viszed.

Nézd meg azt a tesztet is, amiből kiderül, hogy mitől félsz legjobban az életben.

Forrás: playbrain