240 ezer forintos divat, amit már nem hiszel el: tömegével veszik a holdjáró Crocs papucsot!

Igen, azt a lyukacsos gumipapucsot, ami eleve halálosan gagyin néz ki.

Számunkra már az is meredek volt, amikor pár éve divatosnak tűzték ki ezeket a Crocs papucsokat. Félreértés ne essék: kényelmesek, kímélőek, vízállóak, masszívak, és ez tök jó bennük. De hogy divatosan és jól néznének ki? Tegyük a szívünkre a kezünket: lábbeli terén ami igazán kényelmes és szívós, az csaknem minden esetben RONDA. És attól, hogy a Crocs papucsokat divatosnak meg menőnek kiáltották ki, még ugyanolyan RONDÁK maradnak.

Beachin’. #SummerOfCrocs

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

De, ahogy azt a divatszakiktól várni lehetett, ezen a téren is sikerült túlfeszíteni a húrt. A trendvadász fogyasztók pedig természetesen, ahogy minden más őrült újítást, ezt is kajálják. Tömegével rendelik már a 645 fontba, azaz több mint 236 ezer forintba fájó Crocs platformot – avagy holdjárót.

Videón a szép sárga változat:

YES to Crocs @balenciaga 💛

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

Nemcsak mi mentünk falnak az ötlettől; az alábbi poszthoz például azt írta valaki: “Mi rondább egy Crocnál? Egy holdjáró Croc!”

Tényleg nem tudjuk eldönteni, hogy ez fájdalmasabb a retinánknak, vagy a szintén balenciagás fejekből kipattant, 360 ezer forintos póló-ing.