Napjaink legfontosabb mémje, a “más nőre néző pasi” élőben is megvalósult

Egy sima, nyaraláson fagyizós kép akart lenni, ám ami a kép hátterében látszik, az izgalomba hozta a fél világot.

Ki ne látta volna még az elhíresült reklámfotót, amin egy srác a barátnőjével kézen fogva sétál, ám mikor egy másik fiatal lány sétál el mellettük, figyelme igencsak elkalandozik – barátnője pedig rosszallóan néz rá. Az embereket igencsak megihlette a kellemetlen jelenet, számtalan mém született belőle. (Például az alábbi mém feliratai: pasi – “én”, barátnő: “érintetlen könyvek, amik otthon hevernek”, másik lány: “új könyvek a könyvesboltban”).

Ami igazán különleges, az az, hogy most viszont az élet is produkált egy meglepően hasonló fotót. A 16 éves dél-afrikai Trishna Pema Velencében nyaralt lánytestvérével. Egy kimaradhatatlan fagyizós turistaképen pózolt Trishna, ám amit a fotó hátterében láttak, az most heves érzelmeket váltott ki a világháló népéből.

Miközben a fiatal lány nyalja a fagyiját, egy pár elsétál mellettük. A pasi a csinos Trishna után fordul, barátnője pedig ennek érthető okokból nem örül. Kísértetiesen hasonló helyzet, mint a híres, mémmé vált fotón. Kíváncsiak lennénk, hogy a pár látta-e már a képet, és ha igen, hogyan reagáltak rá…

Egyébként a mémmé vált képen a felháborodott barátnőt alakító nőről nagyon érdekes képeink vannak még

Na és a magyar mémcunamit láttad már a KFC botrányról?

Forrás: buzzfeed, 444