Mikor az anya terhes lett, az apa elrejtett valamit a szoba falába, 7 évvel később minden kiderült

Az előrelátás magas foka, amit ez az apuka művelt.

Amikor kiderül, hogy egy párhoz hamarosan gyermek érkezik, rengeteg tervezéssel és készülődéssel telnek a hónapok. Ám ebben a családban az apuka olyan szinten előrelátó volt, amilyet még soha nem láttál! Egy óriási titkot rejtett el az egyik falban.

Egészséges kislányuk született, aki szépen cseperedett, miközben végig ott volt a falba zárt titok. Aztán 7 évvel később eljött az idő, és minden kiderült. A kislány zsebpénzt kért ekkor szüleitől, akik azt mondták neki, takarítsa ki az ablak alatt álló dobozt. A kicsi a régi holmik között egy kincskereső térképet talált, ami a falba rejtett titokhoz vezetett:

Igen, a titkos, falba vágott ajtó egy 7 évvel ezelőtt lezárt szobát rejtett, amit a kislány gyerekszobájának szántak, és eljött az idő, hogy most megkapja a kicsi. Persze, hogy még nagyobb legyen az öröm, némi kincset is elrejtettek benne.

Nem mindenki olyan szerencsés sajnos, mint ez a kislány. Vannak, akiket kiskorukban súlyos betegségekkel sújt az élet. Ilyenkor van szükség az olyan őrangyalokra, mint az a férfi, aki a haldokló gyerekeket befogadja és szeretgeti.

Forrás: boreddaddy