Bírd ki sírás nélkül, ha tudod: egy fiú, aki élete legszebb meglepetését kapja szülinapjára

Először fájdalmában, aztán örömében zokog.

Ez a kisfiú láthatóan nagyon szereti a hadseregben szolgáló édesapját, aki úgy döntött, furcsán megvicceli őt a szülinapján. Egy nagy dobozt küldött neki, amiben egyre kisebb dobozok vannak, de már a bontogatás elején egy levélbe ütközik a gyerek, amiben apja sajnálkozva leírja, hogy nem tud hazamenni a szülinapjára, és reméli, az ajándékával valamelyest kárpótolni tudja.

Az édesanya által rögzített videón jól látszik, ahogy a gyermek sírva fakad. Majd az anya biztatására folytatja a bontogatást.

A legutolsó – már egészen kicsi – dobozban csupán egy újabb papírdarab fogadja, amire annyit írtak: “Meglepetés!” Értetlenül nézi, majd megpillantja az ajtó takarásából előlépő apját… és a reakciója mindent elmond. “Szeretlek, apa! Hiányoztál!” – kiáltja a nyakába ugorva.

Birthday gift turns sad tears into happy ones

Ronin is heartbroken that his dad won’t be home from deployment for his birthday. But dad would never, ever miss his little guy’s birthday.Thank you to Aleecia and Mark Coffelt for sharing this moment with us. Read more about their surprise here: https://usat.ly/2I8SH7e

Közzétette: Militarykind Stories – 2018. május 2., szerda