Agytumor vitte el az 5 éves kislányt: a szülei megosztották a halála előtt készült fotókat

Két évig küzdöttek a betegség ellen, de Zoey végül örökre lehunyta a szemét.

Aki azt mondja, hogy az életnek nincsenek néha borzalmasan igazságtalan húzásai, és mindenki azt kapja, amit megérdemel, az nézze csak meg ezeket a képeket. Egy 5 éves kislány szülei osztották meg a pár órával gyermekük halála előtt készült fotókat. Zoeynál két éve diagnosztizáltak agytumort, és hősiesen küzdött, de a betegség végül nagyobb volt nála.

Ide kattintva láthatod a legutolsó képet, amit egy ápoló készített a családról. A kislány a Harry Potter és az azkabani fogoly című film nézése közben hunyta le örökre a szemét.

Zoey betegségére akkor derült fény, amikor 2016 júliusában leesett valahonnan egy játszótéren, és sántikálni kezdett. Egy héttel később nem tudta mozgatni az egyik karját, s ezzel egy időben az is kitudódott, hogy a betegsége egy ritka kór, ami általában a 4 évesnél fiatalabb gyerekeket támadja meg. A túlélési esélyek pedig kisebbek, mint 1 százalék.

Rengeteg kezelésnek vetették alá Zoeyt, ám egy ponton a szervezete nem reagált rájuk többé. Ettől kezdve gyorsan romlott az állapota az egyébként nagyon mosolygós és játékos gyermeknek.

Szülei élete utolsó napjáig annyi örömmel és szeretettel halmozták el, amennyivel csak tudták.

Facebook

Forrás: Daily Mail

Képek: Facebook

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!