Személyiségteszt: Mitől félsz legjobban?

Tudd meg, mi rejlik a lelked mélyén.

Mindannyiunkban van félelem, ami időnként hasznos is lehet, mivel segíthet abban, hogy elkerüljünk veszélyes helyzeteket. Ám a túlzott vagy irracionális félelem káros, és ha tartósan fennáll, akár meg is betegíthet.

Válaszd ki, hogy az alábbi képek közül melyik számodra a legfélelmetesebb, és nézd meg, mit árul el ez rólad!

Eredmény:

A: Ha az A képet választottad, akkor önmagadtól tartasz a legjobban. Nem vagy ezzel egyedül, sokan félnek attól, hogy nem elég jók, vagy valamit rosszul csinálnak. Ne aggódj ezen túl sokat, próbáld meg elhinni, hogy elég jó vagy!

B: Ha a B jelű képet választottad, az azt jelenti, hogy a legnagyobb félelmed az, hogy mit gondolnak vajon rólad mások. Eláruljuk: ahány ember, annyiféle vélemény… Teljesen felesleges görcsölnöd, és igyekezni megfelelni másoknak, ez úgysem lehetséges. Add inkább önmagad, és akkor azok az emberek találnak rád, akik azért szeretnek, amilyen valóban vagy.

C: Ha a C jelű képet választottad, az azt mutatja, hogy nem vagy különösebben félős. Elég magabiztos vagy, alapjaiban rendben vagy önmagaddal és jó kapcsolatokat tudsz működtetni embertársaiddal.

D: Ha a D képet választottad, akkor jó eséllyel a jövőtől tartasz legjobban. Próbáld a félelem helyett inkább alakítani a jövőt, hogy olyan lehessen, amilyennek szeretnéd. Bízz benne, hogy a váratlan helyzeteke pedig jól meg tudod oldani!

Egy másik tesztben azt kell kiválasztanod, hogy melyik állatot látod meg először a képen.

Forrás: playbrain