Varga Feriék éheztek Betty terhessége alatt – fotókon, hogyan változott meg a pár az évek alatt

Volt, hogy csak két kiflire futotta.

A Megasztár 3 második helyezettjét, Varga Ferit az ország kétgyermekes családapaként ismerte meg, ám a tehetségkutató végére a férfi beleszeretett Balássy Bettybe, a showműsor vokalistájába. Az érzés pedig kölcsönös volt, így összejöttek. Ám mindennek hatalmas ára volt: megjárták együtt a poklok poklát. Erről Kandász Andreának nyilatkoztak először a Sztármami című műsorban.

Feri erős szavakkal mesélte el, miről szólt az emberek szemében a kapcsolatuk eleje:

“Én vagyok a lator, ő meg a k.rva”

Betty is mesélt a kegyetlen időszakról:

“Négy fal között szuper volt, teljes harmóniában és nyugalomban él­tünk, de ahogy kiléptünk… Az első két-három évben sapkában, napszemüvegben léptem ki az utcára. Ezt nagyon nehéz volt feldolgoznom. A másik oldalról nyilván nem szólt a fáma. Nem is mondtunk el semmit Feri gyerekei miatt. Nem csináltunk belőle olyan sajtóhírt, ami által kimosakodhatunk, és két hónap után sapka és napszemüveg nélkül járhattam volna. Pedig van ilyen, de a gyerekek miatt nem tettük meg. Korántsem az volt a helyzet, ami megjelent a médiában.”

A Megasztár után 4-5 évvel anyagilag is teljesen lenullázódtak. Elköltöztek, menedzsert váltottak és anyagilag minden szörnyen alakult, ahogy Feri meséli:

“Elvesztettük a lakásunkat, egy csomó ilyen dolog történt. Betty pont terhes volt Rózával, és voltak úgy napok, hogy csak Betty evett.”

Egy fotó a régmúltból

Közzétette: Varga Feri & Balássy Betty – 2011. június 10., péntek

 “El­mentem a kisboltba, kértem két kiflit, tíz deka szalámit, néztem az ap­rót, hogy elég-e. Így él­tünk. Nem szégyellem. A párkapcsolatunk is nagyon megsínylette. Verebes Pista azt mondta, ne bánkódjatok, majd az idő mindent megold. Ez így történt. Hosszú nyolc év volt. Ebben voltak olyan szenvedések, kerültünk olyan helyzetbe, hogy enni se volt mit, mégis kitartottunk egymás mellett”

A dolgok egy barátjuknak köszönhetően kezdtek jóra fordulni:

“Van egy barátunk, aki többek közt szövegíró is, Zsüti fia, Gém Zoli. Kérdezte: mi baj van? Elmeséltem címszavakban, mire be­nyúlt a zsebébe, és adott pénzt. Azt mondta, bármi baj van, szóljak. Ezt azért adja, hogy ne kelljen foglalkoznom olyan dolgokkal, amikkel most. Ez alapvetően „átborított”, mert megszűnt az a kényszerűség. Tulajdonképpen ő „rúgott” minket fenéken, hogy álljatok föl, csináljátok! Nem nagy összeg volt, de egy hónapig elvoltunk belőle. Egy hónap alatt átbillent az életünk, tudtunk tiszta fejjel gondolkodni. A pénztelenség megnyomorította az életünket, a kapcsolatunkba is rakott egy nagy ácskapcsot. Hülyeség lenne azt mondani, hogy nem. Sosem hibáztattuk egymást, de távolodtunk, nem épült a kapcsolatunk. Ez már a múlt, ma már boldog vagyok.”

És 2017-ből. A pokol legmélyét is megjárták együtt, de kapcsolatuk kiállta az idők próbáját

Közzétette: Varga Feri & Balássy Betty – 2017. május 16., kedd

Hiába alakultak jól a dolgok, Feri két-három év alatt tudta csak kiheverni a rémes időszakot, addigra megnyugodott, mert látta, hogy sok koncertjük van, és jól mennek a dolgaik.

Forrás: Bors