Nyaralás helyett rémálom: 30 perccel földet érés után hazaküldték a fiatal párt

A Görögországba tartó repülőúton valahogy nyoma veszett az útlevelüknek.

Aki azt mondja, hogy a nyaralás cseppet sem stresszes dolog, az minden bizonnyal nem került még kellemetlen helyzetbe egy reptéren.

Egy fiatal angol pár pedig valószínűleg élete traumáját élte át egy görögországi utazás kapcsán.

Ráadásul életük első romantikus nyaralásáról beszélünk.

Lewis Mundy és Kimberley Floyd – mindketten 27 évesek – kényelmesen hátradőltek a repülőn, miután a 4 órás útra felkészülve kézipoggyászukat és útlevelüket biztonságba helyezték – utóbbiakat az előttük lévő ülés magazintartójába csúsztatták.

Fotók: Youtube

Amikor megérkeztek és leszálltak a gépről, rögtön észrevették, hogy az iratok ott maradtak, és intézkedtek – de azoknak akkorra már nyoma veszett.

Emiatt pedig a görög földre sem engedték belépni őket: 30 perccel később, egy visszafelé induló repülőn kellett hazamenniük, újabb 4 órát utazva.

1400 fontnyi, azaz több mint félmillió forintnyi pénzük bánta, hiszen nem tudtak hirtelenjében új útleveleket csináltatni és megint elutazni.

Annyira persze azért nem sok az a fejenként 250 ezer forint veszteség egy angol pár esetében, de valószínűleg nem is a pénz, hanem az fájhatott leginkább a mindig borongós és hűvös időben élő fiataloknak, hogy egy csodás, tengerpartos, napsütéses görög nyaralásuk vált semmivé. (Kos szigetén foglaltak szállást egy ötcsillagos hotelben.)

Szóval, ha úgy érzed, balszerencsés napod van, csak gondolj rájuk.

A legfurcsább viszont az, hogy az útlevelek – a pár és a légitársaság személyzetének együttes állítása szerint – azóta sem bukkantak elő sehonnan.

Forrás: Daily Mail