A sérült diák nem tudott elmenni a kirándulásra, a tanárnő pónilóval és talicskával is próbálta megoldani

A jószívű pedagógus minden követ megmozgatott, mert nem érezte igazságosnak, hogy a fizikai állapota miatt otthon kelljen maradnia a kislánynak.

A chicagói tanárnő, Helma Wardenaar nem az a fajta ember, aki könnyen feladja, ha valamit a fejébe vesz. Pedig ezúttal nem egy egyszerű dologra vállalkozott. Nem bírta elnézni, hogy egyik tanítványa, az agyi bénulás miatt súlyos mozgászavarokkal élő kis Maggie kimaradjon a kétnapos osztálykirándulásból, amit a diákok egész évben várnak.

Ilyenkor felfedezik az erdőket és a vadon élő állatok világát. Ám Maggie számára, aki kerekesszékkel vagy járókerettel tud csak közlekedni, ez az élmény elérhetetlen volt.

Egészen addig a pillanatig, míg Helma tanárnő a fejébe vette, hogy csak azért, mert valaki fizikai kihívásokkal szembesül, nem szabad kizárni a csoportból. Persze, eleinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy megvalósuljon a tanárnő terve. Hiszen az egyenetlen terepen Maggienek végig keményen kellett volna küzdenie, hogy lépést tartson valahogy a többiekkel.

Fotók forrása: happiest

Helma az egyik helyi üzletben próbált találni olyan hordozót, amiben lehetett volna vinni a kislányt, ám semmi sem bizonyult elég erősnek vagy elég nagynak ehhez. Pónilóban és talicskában is gondolkodott, ám előbbit a jogszabályok nem engedték, utóbbi pedig nem lett volna biztonságos.

Mikor minden remény veszni látszott, akkor a helyi üzletben dolgozó férfi, Greg, felkereste Helmát, hogy mindenképp segíteni szeretne neki. Találtak egy olyan hordozót, amiben lehetett vinni a kislányt.

Persze így sem volt egyszerű, kilométereken át cipelni a 27 kilogrammos Maggiet, de Helma örömmel vállalta ezt.

Még több olyan embert szeretnénk a Földre, aki szívből éli az életét!

Egy másik tanárnő több mint 250 milliónyi forintot hagyott a diákokra.

Forrás: happiest