„Ha kell, állítsanak elő, vigyenek be rendőrautóval” – Győzike mérgelődik, a NAV nyomoz

Máshogy néz ki Evelin aláírása a különböző iratokon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hamis magánokirat felhasználása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az ügyben Győzikét és Evelin lányát is kihallgatták. A Blikk információi szerint a megyei NAV jelezte a rendőrségnek, hogy hamis aláírás lehet egy meghatalmazáson, amit Evelin adott az édesapjának, hogy eljárjon helyette egyes ügyekben.

Fotó: Facebook

A lap egy informátora szerint Evelin meghatalmazáson szereplő aláírása nem hasonlít a lány korábbi iratokon szereplő aláírásához. Az ország Győzikéje maga is elismerte, hogy járt az adóhivatalnál:

“Nincs titkolnivalóm, miért ne mentem volna be? Megkérdeztem az igazgatót, miért kell ezt így intézni? Miért nem lehetett annyival lezárni, hogy a lányom azt mondja, ő írta alá a papírt? Evelin a héten megy a rendőrségre, én pedig utána, ha kell még. Bár szívem szerint be se mennék. Ha kell, állítsanak elő, vigyenek be rendőrautóval, nem érdekel.”

Gáspár Győző kálváriájáról rövidfilm is készül, amiben maga a Romantic énekese is szerepel.

“Hamarosan befejezzük a forgatást, várom, hogy teljes egészében lássák az emberek, hogyan akartak minket tönkretenni. Izgalmas lesz, az egyszer biztos.”

Forrás: Blikk