Szétszedik Schobert Norbit a kommentelők, miután túlsúlyos gyerekeket kritizált

A fitnesz mesternek újabb Facebook-posztján akadtak ki a netezők.

Erős kommentárt tett közzé Facebookján Schobert Norbi, és már nem először vívott ki ilyesmivel vegyes fogadtatást. A fitnesz guru a következő képeket töltötte fel az Update oldalára:

És ezt a szöveget írta ki:

Gyerekek a strandon 1920, gyerekek fagyival napjainkban, a lányom és a nagyfiam tegnap. Tedd a kezed a szívedre! Valamit jól csinálok. Az Update a normális szénhidrát terhelés, nem amit ma kapnak. Ennyi. Norbi

Tegnap ünnepélyesen is megnyitottam XVI. ker árpádföldi üzletünket. Köszönöm, hogy ide is rengetegen eljöttetek. Az első az egészség, karcsúság. A számok Titeket, minket igazolnak!

Közzétette: Update LOW CARB – 2018. június 21., csütörtök

A bejegyzésre sűrű kommentáradat érkezett, amelyeknek jó része teljesen egyetért Norbi eszmefuttatásával, de van rengeteg elmarasztaló hozzászólás is. Ezek közül csak néhányat válogattunk ki:

“Igaza van annyiban, hogy az egészséges életmód fontos. Párommal később, ha lesznek gyerekeink, mi is arra szeretnénk őket nevelni. Hogy szeressenek sportolni. VISZONT a túlsúlyos gyerekeket nem szabad gúnyolni.”

“Azért 1920-ban nem volt annyi édesség, mint manapság…pláne nem ennyiféle országból. Kicsit más volt az emberek életvitele. Nem dobáltak ki kaját es örültek, amennyit ehettek, hogy mindenkinek elég legyen.”

“Igen. Az első világháború után örültek ha cukros kenyér került az asztalra. Vagy egy kis burgonya.
Egy jól működő dolgot miért kell pocsék reklámmal elrontani?!”

“Én személy szerint soha nem gondoltam volna, hogy pont Norbi és Réka fognak “kvázi” gúnyolódni duci gyerekeken! Nekem ez nagyon rosszul esett! Az én lányom, aki 10 éves, majdnem így néz ki, és már több mint 1 éve küzd a súlyával. Aki előtte nem ismerte, nem látta, azt mondja rá, hogy kövér, pedig sokat karcsúsodott! Ez egy hosszú folyamat! Ezt pontosan nekik kellene tudni a legjobban! Zárójelben jegyzem meg, lassan 2 éve Norbi-menün él! Akkor a poszt alapján ő nem jó reklám, mert előtte nem látták, milyen volt, csak egy jelenlegi állapotot, ami Norbiéknak azt tükrözi, hogy kövér, bezzeg az ő gyerekei! Elhamarkodott volt ez Norbi, és sértő, de nagyon!”

“Te nem vagy normális! Nem minden elhízott gyerek tehet arról, hogy nem olyan csinos, mint a gyerekeid. Lehet, hogy valamit jól csinálsz, de ez a kommunikáció, amit képviselsz, kritikán aluli, és jóérzésű ember nem dicsérettel reagál erre a posztra. Legalább a kislány arcát takarnád el! Jézusom! Egy 6 éves, rendszeresen sportoló és egészségesen étkező, nagyon csinos kislány anyukájaként háborított fel ez a poszt. Nem a szőlő savanyú!”

“Nem tudhatod Norbi mi egy kövér ember története ezért ítélkezni felettük nem korrekt dolog. Van aki beteg és vannak olyanok, mint én 75 kg/160 cm vagyok, egészen gyerekkoromig nyúlik vissza, pszihés alapon törnek rám falási rohamok, hol 47 kg hol 55. Most itthon vagyok 3 éve a gyerekemmel, “be vagyok zárva”, sokat dolgozik a férjem, stb gondolom ezt más anyukák is tapasztalták, na szóval mikor délután 2kor megreggelizek és utána csak este 10kor van időm megint enni hogy a francba ne hízzak?! A mozgás kimerül a játszóterezéssel meg a házimunkával. Sokan evéssel vezetik le a stresszt, valaki körömrágással, va aki mozgással… Akik a képen szerepelnek nem tudhatod miért ekkorák.”

Te mit gondolsz?

Forrás: femina.hu