A magyar mentősök legszomorúbb videója

Tragikus mentőbaleset történt Szolnokon, Dr Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója megrendítő videóban számol be a történtekről.

Rengetegen szeretjük a magyar mentősöket, és hálával tartozunk nekik, mert nap mint nap azért küzdenek, hogy emberi életeket mentsenek. Munkájuk szépségeiről és nehézségeiről pedig szinte napi rendszerességgel beszámolnak Facebook-oldalukon, így még közelebb érezhetjük őket magunkhoz.

A magyar mentősök szívszorító videót tettek közzé a Szolnok közelében történt tragikus mentőbalesetről, amiben egy mentőautó és egy autóbusz ütközött össze. A mentőben szállított beteg és a mentőkocsi vezetője életét vesztette, a mentőtiszt és a mentőápoló életveszélyes sérüléseket szerzett. A busz utasai közül húszan megsérültek. Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója szívszorító videóban számol be a magyar mentős társadalmat és az egész országot megrendítő balesetről.

Őszinte részvétünk az áldozatok családjainak, és teljes, mihamarabbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek!

Tragikus mentőbaleset történt ma 18 óra körül Szolnokon, egy esetkocsink összeütközött egy autóbusszal. A baleset következtében a mentőben szállított beteg és a mentőgépkocsi vezetője életét vesztette, a mentőtiszt és a mentőápoló bajtársunk életveszélyes sérüléseket szenvedett. A busz utasai közül húszan sérültek meg, az első vizsgálat alapján könnyebben. Őszinte részvétünket fejezzük ki az áldozatok családjának, a sérülteknek gyors felépülést kívánunk.

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2018. június 27., szerda

Forrás: Facebook