Az állatorvos el akarta altatni Benjit, megmentője élő plüssmackóvá varázsolta – fotók

Az orvos egy lyukas garast sem adott volna az életéért, megmentője figyelmen kívül hagyta a doktor javaslatát.

Döbbenetes állapotban találta az utcán egy állatbarát a kistestű kutyát, akit Benjinek neveztek el. A teste tele volt sebekkel, rühes volt, remegett, és látszott rajta, hogy régóta éhezett, alig volt ereje már.

Fotók: happiest/youtube

Megmentője, Andrea tudta, hogy a kutyának azonnali segítségre van szüksége, ezért rögtön elrohant vele az állatorvoshoz, aki lesújtó hírt közölt.

A doktor úgy vélte, hogy az állatnak nincs esélye arra, hogy életben maradjon, ezért el akarta altatni. Andrea teljesen összetört, és nem volt képes elfogadni az orvos javaslatát. Elhatározta, hogy ápolni fogja Benjit, és mindent megtesz érte.

Nem tudta, hogy mit vállal ezzel. A kutyának antibiotikum injekciókat kellett kapnia, rendszeresen meg kellett fürdetni, és a nap 24 órájában vele kellett lenni.

Andrea azonban még ezen felül is sokat tett a kutyusért. Olvasta, hogy a kókuszolaj antimikrobiális és gombaellenes hatású, ezért minden egyes nap gyengéden bekente vele Benji bőrét.

Ahogy teltek a hetek, a kutyus egyre jobban lett. Már nem volt életveszélyben, és kezdett kivirulni a szeretettől, ami végre körbevette őt, talán életében először. Andrea meglepetésére pedig, ahogy a kutyus bundája visszanőtt, teljesen úgy nézett ki, mint egy aranyos plüssmackó.

Egy cseppet sem hasonlított már arra a halál szélén táncoló kutyusra, akit el akartak altatni.

És hogy mi történt azzal a kutyával, akit kátrányba löktek? Itt megnézheted!

Forrás: happiest