Valaki rosszul lett előadás közben, Tom Hanks zseniálisan reagálta le a történteket

Nem csak remek színész, de nagyszerű ember is.

Tom Hanks Los Angelesben lépett színpadra, a IV. Henrik című Shakespeare darabban játszotta Sir John Falstaff-ot, aki egy korosodó, iszákos, hájas lovag. Az előadást élvezte a közönség, egészen addig, míg a közönség egyik tagja rosszul lett és elájult.

Egy ilyen eset mindig nagy riadalmat vált ki az emberekből, a közönséget most is nagyon megviselte ez az egész. Ám Tom Hanks bebizonyította, hogy nem csak briliáns színész, de nagyszerű ember is, akinek a helyén van a szíve.

Fotók: happiest

Az előadás negyed órára leállt, mindenki félt és aggódott. Ám ekkor Tom Hanks visszalépett a színpadra, és rögtönzött egy zseniálisat. A lovag szerepében maradva igyekezett elterelni a közönség figyelmét, ezzel nyugtatva meg őket. Valakit még ki is hívott a közönség soraiból, hogy ezzel is lekösse a rettegő embereket. Ráadásul ezzel lehetővé tette, hogy az orvosi képesítéssel rendelkező veterán katonák, akik a helyszínen voltak, segítsenek a bajba jutott embernek a mentő kiérkezéséig.

Tom Hanks Sir John Falstaff szerepében maradva közölte a közönséggel például, hogy sötét gazfickó mindenki, aki el akarja hagyni a helyét, és aki nem figyel oda, az magát Shakespeare-t sérti meg. A hangulat érezhetően enyhült, sokat segített, hogy a színészóriás ennyire kézben tartja a dolgokat. És szerencsére tragédia sem történt, az elájult beteg visszanyerte az eszméletét.

Azt láttad már, hogyan reagált az olimpiai bajnok, mikor egy anya elvesztette gyermekét a meccs közben?

Forrás: happiest