10 éve nem tudták diagnosztizálni a betegségét, majd 2 férfi lepattant egy teherautóról a házánál, és megoldották a rejtélyt

Farmerben kiszálltak a lepukkant kisteherautóból, és megváltoztatták a nő életét.

A 41 éves Kathi Wilsonnak igen nyomorultan telt az elmúlt 10 éve. Megbetegedett, és egyre gyengébb lett, járni is alig tudott. Emellett influenzaszerű tünetek is kínozták, volt, hogy csak feküdt, és aludt egész nap. Egyre rosszabb állapotba került, az orvosok viszont nem tudták megmondani, mi a baja. Hiába ült hosszú órákat várótermekben, senki sem tudott segíteni rajta.

Forrás: Youtube

10 év után azonban minden megváltozott, amikor két férfi, egy lepattant kisteherautóval megállt a nő háza előtt, és bementek az otthonába.

Kati ugyanis elhatározta, hogy a nagy kínok közepette kedveskedik magának valamivel, és felújíttatja a fürdőszobáját. A csempét, a zuhanyt és a gázüzemű vízmelegítőt is ki akarta cseréltetni. Ezért jött el hozzá a két férfi, akik igen meglepő felfedezést tettek!

Forrás: Youtube

Észrevették, hogy aki 10 évvel ezelőtt beüzemelte a fűtést, hibázott, és emiatt veszélyes gáz szivárgott Kathi otthonába!

Hirtelen értelmet nyert minden tünet, kiderült, mi okozta a hölgy 10 évnyi szenvedését! Hála a szerelőknek, akik helyrehozták a hibát, Kathi újra jól lett, és tudja élvezni az életét!

Forrás: BoredDaddy