Igazi fekete öves anyuka: öt órával a szülés után már nővére esküvőjére ment az újszülöttel

Ha megvan a kellő motiváció, bármire képesek vagyunk.

Sokáig téma volt Katalin hercegnéről, hogy a kis Lajos herceg világra jövetele után pár órával már talpig glancban a fotósok hada előtt állt, mintha mi sem történt volna. Egyesek azt mondták, ők felkelni sem tudtak volna akkor még, mások pedig azt, hogy egy hercegnének semmi más dolga sincs, a személyzet rendelkezésére áll mindenben, azt az öt percet meg kibírja mindenki.

Azért a „földi halandó” nők közül is van, aki képes ezt megcsinálni, sőt, ennél többet is, ha igazán fontos oka van rá.

A 27 éves Emily Chellnél három héttel a kiírt időpont előtt elfolyt a magzatvíz. Kórházba mentek, ahol közölték, hogy most bizony szülni fognak. A kismama egy dolgon izgult, de nagyon: hogy mikorra lesz meg a baba. Ugyanis nővérének, Katienek másnap volt az esküvője, ahol a tervek szerint ő lett volna a koszorúslány.

A dokik a reggel 7 órát jósolták neki, ahhoz képest pár perc késéssel, minden komplikáció nélkül, 7:10-kor meg is született a kis Brody.

A pihengetés, regenerálódás helyett a friss anyuka 11 óra után már el is hagyta a kórházat, hogy a 13 mérföldre levő templomba siessen. Ott már várták a ruhájával: gyorsan belebújt, és karján a kisfiával igazi meglepetésvendég lett testvérének és a násznépnek is. Azzal viccelődött, hogy Brody nem akarta kihagyni a nagy napot.

A ceremónia után azért gyorsan pihenni tértek mindketten.

Ám nem feltétlenül csak a vidámságról szól a szülés utáni időszak. Egy anyuka szívbemarkoló fotót osztott meg a szülés utáni depressziójáról.

Forrás: Metro