Így jött össze ÉNB Alexa 26 évvel idősebb szerelmével

Igencsak vegyes reakciókat váltott ki, hogy egy 56 éves férfival van együtt.

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Koholák Alexandra egy nála jóval korosabb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Emiatt sokan támadták, de őt ez nem érdekli, sőt a Mokkában nyíltan beszélt kapcsolatukról, illetve arról, hogy miként lett szerelmes 56 éves párjába.

Fotó: Facebook

Alexa gyakori fejfájása miatt fordult a férfihez, aki spirituális gyógyítóként dolgozik. Itt ismerkedett meg egy új életmóddal, ami mára teljesen az élete részévé vált. A csinos mongol-magyar modell ugyanis megismerkedésük után a tanítványa lett a 26 évvel idősebb spirituális mesternek, akibe bele is szeretett.

Alapvetően én nyitottam. Őneki volt egy felesége, az Andi, aki négy évvel ezelőtt ugye itt hagyta, és ő addig nem nyitott senki felé. A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, nézed, ahogy mesél.. Láttam, hogy a többiek már régen mással foglalkoznak, és én még mindig őt néztem. Elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Szegény nem nagyon tudott vele mit kezdeni (…) Mondhatni, hogy én udvaroltam

– mesélte Alexa, aki azt is hozzátette, hogy nem fél a korkülönbségtől, és párja mind az öt gyermekével nagyon jóban van.