Egy IKEA-szatyor megoldja a menyasszonyok legnagyobb problémáját

Korszakalkotó IKEA-hack!

Bocsánat, uraim, ez női téma lesz.

Köztudott, hogy a nők a szépségért képesek szenvedni és ez fokozottan igaz életük nagy napjára, az esküvőre. Az egyik fő kérdés, hogy milyen legyen a ruha. És ilyenkor előjönnek a leghátsóbb agytekervényekből azok a gyerekkori álmok, hogy de jó lenne egyszer igazi hercegnőnek lenni és habos-babos-uszályos-abroncsos-hófehér ruhát viselni.

Ezekre sok mindent lehet mondani, de azt, hogy kényelmesek, biztosan nem. Már az egyszerű leülés sem megy csak úgy, és mi történik akkor, ha ezt nem egy székre tesszük, hanem egyéb szükségleteinknek eleget téve, mondjuk a WC-re?

Aki már volt menyasszony, tudja, hogy ezt kevés ivással meg lehet próbálni egy ideig elkerülni, ha pedig már nem megy, akkor bizony, kétfős mutatvány lesz, amiben általában a barátnők segédkeznek, mert ekkora anyaghalmazzal egyszerűen nem lehet egyedül elbánni.

Egy menyasszony viszont megoldotta magában, csak egy ikeás szatyrot hívott segítségül. A műanyagtáska alját kivágta úgy, hogy beleállva a derekáig fel tudja húzni, a kiszélesedő felső részbe pedig éppen befért a ruha. A szatyor füleit a vállára akasztva megtartotta az egész cuccot.

Mit gondoltok, használható ötlet?

How to go to the bathroom in a wedding dress: An IKEA blue bag hack

Közzétette: Djsweeby – 2018. június 3.

Talán hiba, ha ezt az ötletet kihagyod. De mi az 5 legnagyobb hiba, amit menyasszonyként elkövethetsz? Ebből a bejegyzésből kiderül.