Éjjel 2-kor hideg makaróniért felkelni: 22 kilót hízott Charlize Theron egy szerepéért

Három hónapja volt a súlyfelesleg felszedésére, amiből az első pár hét jó móka volt, de utána rémálommá vált.

A színészet sokszor szól a szándékos hízásról és fogyásról, amelyek közül az előbbit hajlamosak vagyunk csodásnak hinni – hisz ki ne örülne neki, ha kötelező jelleggel, bűntudat nélkül ehetné a fánkokat és a lasagnét?

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Persze a valóságban ez sokkal kevésbé poénos. Charlize Theronnak 3 hónapja volt arra, hogy 22 kilót szedjen fel 2018-as filmjéért, a Tullyért, amiben egy háromgyerekes anyát alakít. Mindenképp át akarta érezni a karakter helyzetét, és ehhez szüksége volt erre a külső változásra is. De a dolog nehézsége óriási meglepetésként érte a sztárt.

“Valósággal arcul csapott a depresszió. Életemben először temérdek finomított élelmiszert és cukros italt kellett meginnom. Nem volt túl jó móka ebben a filmben játszani.”

A 42 éves Theron elmesélte: a hízókúra első két-három hete, ahogy az várható, csodás volt: úgy érezte magát, mint egy kisgyerek a cukrászdában. Imádta, hogy reggelente két nagy tejshake-kel kellett kezdenie.

De aztán, amikor az ember megcsömörlik, a kalóriák tömése egy kötelező munkává válik.

“Emlékszem, be kellett állítanom az ébresztőmet éjjel 2-re, hogy felkeljek és hideg sajtos spagettit tömjek magamba, hogy megtartsam a súlyt.”

És persze ami az egészben a legnehezebb: a film leforgatása után a régi alak visszanyerése. A három hónap alatt felszedett felesleget másfél évig tartott ledolgoznia a színésznőnek, ami nagyon-nagyon hosszú volt számára.

2018-ra, a film premierjére azonban már ismét csodás, vékony idomaival fotózkodhatott:

C Flanigan/Getty Images

Tommaso Boddi/WireImage

Forrás: Viral Nova