6 tipp, hogy a nászéjszakátok úgy teljen, ahogy illik

Bármilyen kimerültek lesztek, ezekkel a tippekkel nagyobb az esélye annak, hogy semmi sem marad el.

Jó, jó, persze, nem lehet száz százalékra biztosítani, hogy lesz szex. A nászéjszaka, a közhiedelemmel ellentétben, nagyon sokszor szexmentes, amit nem nehéz elhinni, ha jobban utánagondolsz. Rettenetes kimerültség, hajnalig tartó tivornya, túltolt alkoholizálás, esetleg rosszullét is akadályozhatja.

De ha ti mégis szeretnétek, hogy legyen hancúr aznap éjjel is, akkor igyekezzetek betartani az alábbi tippeket:

1. Önmegtartóztatás

Talán régimódinak vagy butaságnak tűnhet, de ha tutira akartok menni, akkor a legjobb módszer, ha az esküvő előtt egy ideig szándékosan nem szexeltek. Legyetek kiéhezve egymásra!

2. Flört az esküvőn

Rohangáltok fel-alá, beszélgettek mindenkivel, azt sem tudjátok, hol áll a fejetek – így telik egy átlagos esküvő. De próbáljatok meg figyelni arra, hogy legalább időnként egymáshoz simuljatok, dobjatok egy csókot a másik nyakára, sőt akár pajzán dolgokat is súghattok egymás fülébe, mit fogtok csinálni egymással hamarosan… Csodát fog tenni ez a fajta titkos előjáték!

3. Ne erőltessétek!

Talán a legfontosabb, hogy semmi erőltetés ne legyen az egészben! Amikor felértetek a nászutas lakosztályra, töltsétek tele a kádat vízzel, pezsgőzzetek még egyet, beszélgessetek, akár tárgyaljátok ki alaposan a történteket! Ne az legyen a fejetekben, hogy “most pedig szexelnünk kell”, hanem épp az ellenkezője: nem feltétlenül kell szexelnünk. A fordított pszichológiának mágikus ereje van.

4. Új illat

Ezt csak akkor vessétek be, ha biztosan tudjátok, hogy a másiknak tetszeni fog az illat. Az esküvő napjára vegyetek egy teljesen más, megszokottól eltérő parfümöt, ami sokkal izgatóbbá és emlékezetesebbé teszi az egész napot és a helyzetet.

5. Különleges fehérnemű

Igen, tudjuk, elcsépelt tanács, de nem véletlenül: csodásan megdobja a hangulatot. Szerezz be nagyon csinos, csipkés, vagy valamilyen szempontból különleges fehérneműt, amit az újdonsült férj csak a ruhád levételekor pillant meg!

ElliceLydia Lingerie (@ellicelydia_) által megosztott bejegyzés,

6. Senki ne zavarjon!

Végül a tanács, amin talán csak nevetsz, hogy ezt minek kell külön mondani, pedig létfontosságú. Biztosítsátok, hogy miután elvonultatok, senki se zavarhasson. Nagyon fontos, hogy ne legyen bennetek az alapfeszültség a beszűrődő zajok vagy egy esetlegesen rátok törő, illuminált vendég miatt. A legjobb, ha az esküvőtök helyszínét kiválasztva figyelembe veszitek a nászutas lakosztály izoláltságát és nyugalmát – de az sem butaság, ha sofőrt rendeltek és hazamentek.

Forrás: Esküvő Okosan