5 jel, hogy a partnered még nincs túl az előző kapcsolatán

Az ex kérdése mindig kényes téma, és nehéz eldönteni, hogy túlparázod, vagy a randipartnered tényleg nem lépett még túl az exen, és esetleg nem is akar.

5 figyelmeztető jel, hogy a kedvesed, illetve a randipartnered még nem dolgozta fel az előző párkapcsolatát:

Gyakran beszél róla

Egy induló kapcsolatnál normális, ha – mértékkel – beszéltek az exeitekről, ám ha a kedvesed gyakran és részletesen áradozik róla, vagy a közös knyaralásuk részleteit ecseteli, akkor az elég furcsa, és gyanúra adhat okot.

Szidja az exét

Elsőre talán pozitívumnak tűnhet, ha a kedvesed az exét szidja neked, hiszen akkor valószínűleg nem akar tőle semmit már, ám ez mégsem túl jó jel. Azt mutathatja ugyanis, hogy nem tette még túl rajta magát, mert haragot, sértődöttséget táplál iránta. Ráadásul ha csak a másik félben keresi a hibát, az arra utalhat, hogy meg sem vizsgálhatta, hogy neki milyen része lehetett a kapcsolat zátonyra futásában.

Egyáltalán nem beszél az exről

Fotó: freepik

Ez is furcsa lehet, mert felmerül a kérdés, hogy mit és miért titkol ennyire? Lehet, hogy attól fél, észreveszel valami érzelmet rajta, ha beszél a volt kedvesről?

Ragaszkodik a múlthoz

Ha nem szedte le az ex-el közös fotókat a közösségi oldalakról, ha a lakásban kitüntetett helyen vannak a volt kedvestől kapott ajándékok, az is utalhat arra, hogy túl erősen érinti még a múlt.

Túl gyakran kommunikálnak

Persze, ha van közös gyermekük, akkor ez óhatatlan, de akkor sem normális, ha minden apróság miatt telefonálgatnak egymással, és esetleg rendszeresen beülnek kávézgatni, beszélgetni valahova.

Ha úgy érzed, hogy a kedvesed nincs jelen a kapcsolatban

Ha a fenti jelek közül észreveszel valamit, de egyébként szeretve és megbecsülve érzed magad a kapcsolatodban, akkor lehet, hogy nincs nagy gond, de ha a fenti jelek közül többet is tapasztalsz, és a párod vagy randipartnered furcsán viselkedik, nem avat be a dolgaiba, vagy időnként eltünedezik, és nem mutat be pár hónap elteltével az ismerőseinek, akkor az több mint gyanús!

Forrás: bien