Melyik ujjadon hordod a kedvenc gyűrűd? Ezt árulja el a személyiségedről

A legszebb, számodra legkedvesebb gyűrű különleges jelentéssel bír.

Az, hogy melyik ujjadon hordod a legszebb gyűrűd, sok mindent elárul rólad. Persze, a jegygyűrű nem ér, hiszen azt a hagyományt követve hordjuk a gyűrűsujjunkon.

Nézd meg, mit jelent az, hogy melyik ujjadon hordod a kedvenc gyűrűd!

Forrás: freepik

Hüvelykujj
Meglehetősen ritka, hogy valaki ezen az ujján hordja a gyűrűt. Épp ezért, aki így tesz, az igencsak szereti magára felhívni a figyelmet. Ugyanakkor, amennyire kifelé magabiztosságot mutatsz ezzel, a magánéletedben annyira vagy sebezhető és bizonytalan.

Mutatóujj

Ha a mutatóujjadon fityeg a legszeb gyűrűd, akkor erős vagy és kitartó. Amit a fejedbe veszel, azért a végsőkig tudsz küzdeni. Jól tudsz vezetni másokat.

Középső ujj
Ha egy méretes, csillogó gyűrűt viselsz a középső ujjadon, akkor az arra utal, hogy nincsenek önbizalmi problémáid, és tiszteled magad. Ha a bal kezed középső ujján van a gyűrű, akkor nagyon erős az akaraterőd, ha a jobbon, akkor türelmes vagy.

Gyűrűsujj

Ha itt hordod a gyűrűd (és nem a jeggyűrűt a szokások miatt), akkor szeretetteljes, érzelmes és empatikus személyiség vagy, akinek nagyon sokat jelent a családja.

Kisujj
A kisujjadon hordod a kedvenc gyűrűd? Akkor neked biztos, hogy jól megy az álmodozás, vágyakozás és fantáziálgatás. Sok a terved, de nem mindig tudod megvalósítani őket. Szereted az embereket, viszont gyakran igényled, hogy egyedül legyél a gondolataiddal. Szívesen időzől a múlt emlékei között.

Forrás: filantropikum