A 89 éves nagyi első számú tanácsa a pasizáshoz

Az örök érvényű randiszabály, amit mindenkinek érdemes megfogadni.

A világ olyan gyorsan változik, hogy az évtizedekkel korábban szerzett tapasztalatok nem mindig állják meg a helyüket napjainkban. Ám az a randizási tanács, amit egy 89 éves nagymama osztott meg, kivétel ez alól, a mai társkeresőknek is célszerű alkalmazniuk.

Forrás: freepik

A nagymama szerint lényeges, hogy egy randi után ne kötelezd el magad senki iránt.

Amíg nem érzed azt, hogy a másik komolyan gondolja, addig akár találkozz másokkal is, tapasztald ki, hogy mit tudsz tolerálni valakiben, és mit nem, mire van szükséged, és mire nem. Persze, ne tarts fent több kapcsolatot egyszerre, mert az nem fair, de ha valakivel randiztál, és pár napig nem keres, akkor ő sem olyan biztos a dolgában, és akkor miért ne randiznál másokkal is? Ne állítsd le az életed, ne várakozz heteket arra, hogy majd felhív a másik!

Ráadásul, ha rögtön nagy gőzzel beleveted magad egy kapcsolatba, akkor úgy kezdesz el mély érzelmeket táplálni, hogy nem is ismered még az illetőt, és ennek könnyen koppanás lehet a vége.

Ha komoly kapcsolatra vágysz, ne siess el semmit. Figyeld, hogy bánik veled a másik, és a saját érzéseidet. Miért akarsz ragaszkodni valakihez ennyire, akit nem is ismersz? Régóta vagy egyedül? Úgy érzed,kifutsz az időből? Vagy mert annyira szuper vele? Ha ez utóbbi, akkor hajrá, de az első két eset nem az, ami miatt annyira SOS el kéne köteleződni.

Forrás: joy