Milyen formájú az állad? – mutatjuk, mit árul el a személyiségedről!

Van kapcsolat fizikai megjelenésünk és személyiségünk között, nézd meg, mit árul el rólad az állad formája!

Az állunk nagyban meghatározza megjelenésünket, karakteresebbé vagy lágyabbá is teheti arcvonásainkat. De tudtad, hogy a személyiségedről is árulkodik? Neked milyen formájú az állad?

Fotó forrása: youtube

1. Négyszög alakú áll
Erőteljes, karakteres megjelenést ad, amellett stabil és racionális személyiségre vall, akire mindig lehet számítani. Ha szögletes az állad, jó vezető válhat belőled, aki atározott, és képes irányítani, kézben tartani a dolgokat. domináns és kissé makacs is vagy egyúttal. Nem félsz megküzdeni az álmaidért.

2. Kicsi, keskeny áll

Visszafogott, nyitott személyiség vagy, aki mindenkivel  jól kijön. Mások szívesen vannak a közeledben, barátságos és megértő természeted miatt. Barátaid nyugodtan bízzák rád titkaikat, mert tudják, sosem árulnád el azokat másoknak.

3. Kiugró áll

Karakteres, karizmatikus típus vagy, ha ilyen az állad. Túlteng bened az ambíció és a tennivágyás, és nagyon is tudod, mit akarsz az életedből kihozni. Bátran vállalod a kockázatot a céljaidért, igényled a kihívásokat, és ha a fejedbe veszel valamit, nem lehet megállítani. Cáltudatosságoddal remek példát mutatsz másoknak is. Azért ne felejts el pihenni is néha.

4. Kerek áll

Melegséges, gondoskodó, szelíd lélek vagy, ha kerekded az állad. Kiegyensúlyozott vagy a nehézségek idején is, másoknak ez nagy stabilitást, biztonságérzetet adhat ilyenkor. Született empata vagy nagy beleérzőképességgel. Sokan fordulnak hozzád tanácsért.

5. Hosszúkás áll

Igazi művészlélek vagy. A hosszú áll kreativitásra, a művészetek iránti fogékonyságra utal. Érdemes írással, festéssel, zenéléssel vagy tánccal foglalkoznod, ha másképp nem, legalább hobbiból. Meglátod az élet apró szépségeit, ami megszépíti a hétköznapjaid.

6. Beesett áll

Introvertált személyiség vagy, aki szeret egyedül lenni, és szereti a csendet és nyugalmat. Gondolataid nem osztod meg könnyen a világgal, jellemzően csak néhány igazi barátod van. Ha megmutatod nekik az igazi önmagad, akkor viszont rájönnek, hogy nagyon értékes ember és szórakoztató barát vagy.

Mennyire igazak rád a fentiek?

És milyen személyiség vagy a lábujjaid alapján?

Forrás: filantropikum