7 éves kisfiú járkál át naponta a súlyos beteg, egyedül élő 78 éves nénihez

Egy nap akár 4-5 alkalommal is átmegy hozzá.

Az idős emberek többsége sokkal szívesebben maradnak saját házukban, mintsem hogy idősek otthonába költözzenek. A rokonok ilyenkor sokat aggódnak azon, hogy ha esetleg rosszul lesz idős szerettük, nem tud segítséget hívni.

A 78 éves Wilma, Darren Middleton mamája is úgy döntött, hogy a saját otthonában marad. Darren nővérként dolgozik, és mellette tanul, is, ezért nem tud sok időt a mamájával tölteni. A fiatal nő azért is aggódik ennyire, mert Wilmánál 2 évvel ezelőtt tüdőrákot diagnosztizáltak. Eltávolították tüdeje egy részét, és fél évre rá pedig mellrákot állapítottak meg nála az orvosok. Sugárterápiára és kemoterápiára is szüksége van.

Fotók: happiest

Wilma azonban ennek ellenére otthonában akart maradni, ahol 38 éve él. Reggelente felkel, lefőz egy kávét magának, és kiül a tornácra.

Szerencsére a szomszédok sokat segítenek, gyakran megnézik, hogy van Wilma. Darren ezért nagyon hálás, de igazán akkor hatódott meg, mikor rájött, hogy egy 7 éves szomszéd kisfiú mi mindent meg nem tesz a mamáért. Egyszer, mikor meglátogatta Wilmát, a fiúcska is ott ült vele a teraszon. Kiderült, hogy naponta akár 4-5 alkalommal is átmegy hozzá. Mikor Darren megkérdezte tőle, hogy miért a fiú azt felelte:

“Megnézni, hogy minden rendben van-e, és hogy megbizonyosodjak róla, felkelt-e a szunyókálásaiból”

Just wanted to shed some light in this dark world we live in……..

Közzétette: Darrien Middleton – 2018. május 8.

Darrennek mindig elöntik a könnyek a szemét, mikor erre gondol. Egyébként a kisfiúnak sincs könnyű élete, a nagyszüleivel lakik a szomszédban. Megható a kisfiú és Wilma mama között kialakult barátság.

Forrás: happiest