Háromszor lőtt a férfira a rabló, de ő nem adta oda neki a táskáját, úgyhogy végül elhajtott

A majdnem-áldozat közölte vele: nem kapja meg a Louis Vuittonját.

Vajon hány férfi reagálna így hasonló helyzetben?
A 31 éves Jerad Kluting egy michigani utcát járt épp, amikor egyszer csak megállt mellette egy kocsi, aminek lehúzott ablakán át egy férfi fegyvert szegezett rá, és felszólította, hogy adja oda neki a nála lévő táskát.

Kluting táskája egy 1700 fontos, azaz több mint 616 millió forintos (!!!) darab volt, amit egyébként már nem is gyártanak.

Nyilván ezért is vetett rá szemet a rossz fiú.

A szokásos forgatókönyvvel ellentétben azonban a táska tulajdonosa közölte a felszólításra, hogy “Nem kapod meg a Louis Vuittonomat.” Majd hozzátette: “Keményen megdolgoztam érte, régóta az enyém, és sokat jelent számomra. Nem terveztem valami jöttment bűnözőnek adni, aki elkéri tőlem.”

A jöttment bűnöző erre három lövést adott le a srác irányába. Kluting utólagos elmondása szerint az első kettő csak figyelmeztetés volt, a harmadikkal azonban ténylegesen meg akarta ölni őt a tolvaj, és csak a szerencséjének köszönheti, hogy nem így történt.

A fegyveres ezután elhajtott, de nem sokkal később a rendőrök letartóztattak egy Christian Steven Bracamontes nevű, 21 éves férfit.

Kluting pedig békésen tovább sétálgathat a méregdrága, egyedi táskájával, amit büszkén mutogat Instagramján.

Forrás: Daily Mail