A 44 ezer forintos, “extrém kivágott” farmeren röhög a fél világ

Van, aki kifizeti azt a pénzt ezért a nadrágért?

Már persze, ha nadrágnak lehet nevezni.

A borzalmasan elbaltázott ruhatervezéseket soroló cikkünkben már megemlítettük, de annyira kivan rajta a fél világ, hogy megér egy külön cikket. Ez itt egy jelenleg nagyon divatos farmergatya, amit extrém kivágottnak kell nevezni, és 168 dollárba, azaz kábé 44 ezer forintba kerül kiötlőjénél, a los angelesi Carmar Denimnél.

Azt gondolnád, hülye, aki ilyet vesz, de nagyon rosszul gondolnád: a nadrág vásárlóiból ugyanis egész várólisták vannak!

Rated Star ⭐ (@rated.star) által megosztott bejegyzés,

Igen, szerintünk is nagy a baj…
Mindenesetre ahogy az ilyenkor várható, páran már szét is trollkodták a dolgot, mondván: minek fizessenek ennyit, ha otthon is meg tudják csinálni a divatos darabot.

Sarah Fraser/Hey Frase Podcast (@heyfrase) által megosztott bejegyzés,

Erica Marie ©️ (@ecaceres21) által megosztott bejegyzés,

Crazy Nutcase (@crazynutcase) által megosztott bejegyzés,

L E E’ S TV 🌺 (@leestv18) által megosztott bejegyzés,

Azért a közösségi médiahasználat agyasabbjai már rájöhettek, hogy az elképesztő dizájnú gatya mögött éppen a figyelemfelkeltés a lényeg, magyarul a Carmar Denim egy ütős kis önreklámozást ötölt ki vele. Az meg, hogy van annyi idióta, aki mind meg is akarja venni a nadrágot, számukra csak hab a tortán – de nagyobb összegben fogadnánk, hogy amikor a cég alkalmazottai hátramennek a raktárba az ollóval a kezükben, hogy egy újabb gatyát nyessenek szét, csorduló könnyel és vörös fejjel röhögnek a birka vásárlókon. (Mi biztosan ezt tennénk a helyükben.)

Forrás: Daily Mail

Kövess minket a Facebookon is: