Le kellett mondania az esküvőjét, de a pénzt nem kapta vissza: csodálatos megoldást talált

A menyasszony nagy napjára már minden le volt foglalva, és hogy legalább a pénze ne menjen kárba, példaértékű dolgot tett.

Talán az egyik legkellemetlenebb érzés, amikor az oly nagyon várt, sokat tervezgetett esküvődet hirtelen le kell mondanod, mert mégsem házasodsz össze azzal, akivel terveztél. Yiru Sunnal is ez történt, aki egy, a házassági szerződéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt döntött úgy végül, hogy mégsem lép frigyre szíve választottjával.

Bár két hónappal az esemény előtt történt a dolog, a rendezvénynek helyet adni hivatott helyszín foglalóját – több mint 2 millió forintnak megfelelő összeget – már nem kapta vissza. Vagyis kárba ment a pénze.

Azaz kárba ment volna, ha nem pattan ki a fejéből egy példaértékű ötlet: megvendégelt belőle 60 nehéz helyzetben lévő gyereket. Lufikkal, játékokkal, bohócokkal kényeztette őket, mert mint nyilatkozta: “Nem lehetek az esküvőm hercegnője, de ettől még varázsolhatok őnekik egy tündérmesét!”

Sunnak, aki maga is édesanya – most ismét egyedülállóként – egy jótékonysági szervezet segített az est körüli intéznivalókban, s rajtuk keresztül érkeztek a gyerekek is. A nő ugyanúgy a menyasszonyruhájában vett részt a gyerkőcvacsorán.

Forrás: Huffington Post