10 népszerű “csodadiéta” idiótasága egy mondatban összefoglalva

Avagy a divatosan hülye fogyókúrák eszenciája.

Annyi már a fogyókúra-lehetőség, hogy nem Dunát, hanem a világ összes folyóját is be lehetne velük rekeszteni. De milyen sok köztük a hülyeség!

Persze, mindegyiknek, így az alábbiaknak is lehet alkalmazni olyan változatát, ami hatékony és egészséges is. De ha egy az egyben úgy tartod be őket, ahogy az alapelveik szólnak, akkor nagyjából ezekben az explicit mondatokban tudjuk összefoglalni a diétád lényegét.

Koplalós

Egyél minél kevesebbet, legyél mindenkire ideges, szédülj sokat és fetrengj egész éjjel korgó gyomorral, mert a szépségért meg kell szenvedni!

Edd a felét!

Alkalmazd a masszív önkínzást, aminél az is jobb lenne, ha inkább bele se ehetnél a tortába! (A ropit, a pisztáciát és a mogyorószemet is felezd meg, különben nem hat!)

Atkins

Amikor a teljes szénhidráthiánytól már falfehér vagy, verejtékezel és leáll a pulzusod, akkor JÓL CSINÁLOD!

Paleolit

Egyél úgy, mint az ősember, hiszen ő még 40 évet sem élt, szóval tuti jól csinálta!

Sztárdiéta

Csináld úgy, ahogy a drasztikusan idióta módon, abnormális gyorsasággal fogyó sztárok teszik, akiknek utána van pénzük megplasztikáztatni a lógó bőrüket, még ha neked nincs is!

90 napos

Menjen rá az összes szabadidőd arra, hogy biztosítsd magadnak a kaját, és mondj le az összes éttermi, étkezdei evésről a barátaiddal, hurrá!

Bármit ehetsz, csak mozogj sokat!

Nyugodtan zabáld tele magad, hiszen röpke 5-6 óra spinninggel ledolgozod majd este!

Norbi Update

Mindent ehetsz, csak semmit nem akkor, amikor kívánod, ja és persze szigorúan a méregdrága termékeket fogyaszd, különben nem garantált a siker!

Vércsoport

Mert az emberi szervezet olyan faék egyszerű, hogy egy vércsoport alapján besorolhatjuk, mit kapjon és mit ne, szóval kit érdekel, ha súlyos hiánytüneteid lesznek – a lényeg, hogy lefogyj!

Fehérjeporos

Erőltesd magadba a műanyag-eper és műanyag-csoki ízű szutykokat akkor is, ha már hánysz tőlük, és ne gondolj arra, milyen gyorsan fogod visszajojózni a zsírt, amikor leállsz róluk!

Folytassuk még a sort, vagy inkább adjunk tényleg jó tanácsokat a sikeres fogyókúrádért? ;)

Képek: Thinkstock