9 hónapos korában meghalt az édesapja, 15 évvel később felbukkant egy idegen az ajtajuknál – videó

A fiúnak nagyon fáj, hogy apa nélkül kellett felnőnie, de van, ami gyógyír a sebeire.

Justin Rozier mindössze 9 hónapos volt, amikor katona édesapja munka közben életét vesztette, így sosem találkozhattak egymással. Justin édesanyja, Jessica mindent megtett a családjáért, kőkeményen dolgozott, de nagyon nehezen bírta anyagilag egyedül. Még férje autóját, az 1999-es Toyota Celica-t is el kellett adnia, hogy boldoguljanak. Nagyon szomorú volt, de nem tehetett mást, nem bírta fizetni a hitelt.

Fotó: Youtube

Justin közben kamaszfiúvá cseperedett. Noha sosem találkoztak, nagyon fontos volt neki az édesapja. Megőrzött róla minden fotót és emléket. Egyetlen szívfájdalma volt, hogy nem ülhet édesapja szeretett autójában.

Jessica elhatározta, hogy megpróbálja boldoggá tenni a fiát. A közösségi médiában kiposztolta, hogy keresi az autót, amiről nem tudott semmit. A net népe pedig elkezdte megosztani az anya kérését, és nemsokára kiderült, hogy kinél van az autó. Jessica pedig mindent megtett, amit lehetett, és nagy titokban visszaszerezte elhunyt férje autóját.

Justin pedig egyik nap azt vette észre, hogy egy idegen felbukkant az ajtajuknál, és kihívta őket. Szívmelengető látni a fiú örömét, mikor meglátja édesapja autóját.

Fotó: Youtube

Forrás: happiest