“Meghaltam volna érte” – magyar testőre mesélt Michael Jacksonról

Intim kérdéseket is feltettek neki, és azokat sem hagyta válasz nélkül.

Az immáron 9 éve halott Michael Jackson magyar testőrével, Farkas Attilával készítettek interjút, aki kérés nélkül is sokat mesélt a pop királyáról.

„Meghaltam volna érte, akkora kincs volt a művészete számunkra.

Nagyon elhivatott volt, 3-4 órákat gyakorolt, a tökéletest is tökéletesíteni szerette volna. Amikor pihenni akart, a dél-afrikai Sun Citybe látogattunk el, ami olyan, mint Las Vegas. Hatalmas élménykomplexumok voltak, imádott játszani, szórakozni. A hírekkel ellentétben nem volt visszamaradott, bizonyos értelemben inkább skizofrén.” – mondta.

Jackóval kapcsolatban elkerülhetetlen, hogy a pedofíliával kapcsolatos kérdéseket is elő vegyék – Attila sem úszta meg ezt a témát, de készséggel és határozottan felelt.

„Sokat játszott kisgyerekekkel, csodálatos pedagógusi vénája volt. Mindenkivel volt, az otthonába is sokat jöttek kicsik, rajzórákat tartott nekik. Bizton állíthatom, soha nem ért hozzá a gyerekekhez illetlen helyen. Rajongásig szerette őket és az állatokat, szerinte bennük megvolt az az ártatlanság, ami a felnőttekből már kiveszett.”

Sőt, a sztár szexuális életéről is mondott egy keveset:

„Egy idő után már nem is volt szexuálisan aktív. Élete első szexuális élménye a Kék lagúna sztárjával, Brooke Shieldsszel volt. Utána jött Madonna, de annál szégyentelenebb és számítóbb nőt nem hordott a hátán a föld, el is kellett kergetnünk onnan.”

Jacko egykori testőre ma már tanítja a szakmáját.

Forrás: Blikk