6 rajongó, akinek teljesült az álma, és világsztár ideáljával házasodott össze

Olyan nagy sztárok fejét csavarták el rajongóik, mint Julia Roberts, Tom Cruise, Nicolas Cage vagy Matt Damon.

Kiskorunkban, tinédzserként sokan álmodoztunk egy-egy színészről, énekesről vagy talán más világsztárról. Elképzeltük, hogyan szólítanánk meg, hogyan udvarolnánk neki – vagy ő nekünk -, és milyen lenne az esküvőnk vele. Aztán kinőttünk ebből, hisz ezek elérhetetlen álmok, ugye.

De nem az alábbi rajongóknak!

Jessica Alba és Cash Warren

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic (Getty Images)

2005-ben, A fantasztikus négyes című film forgatásán ismerkedtek össze, ahol Warren asszisztensként dolgozott. Néhány találkozó után egyértelművé vált számukra, hogy egymást akarják. Sokakat meglepett, hogy népszerűsége csúcspontján Jessica őt választotta. Négy évig voltak együtt, majd összeházasodtak.

Julia Roberts és Danny Moder

Fotó: Lester Cohen/WireImage (Getty Images)

A 2000-es film, A mexikói forgatásán Moder kameramanként dolgozott, és már házas volt. Juliáért azonban 2004-ben elvált, és azóta három gyermekük van.

Tom Cruise és Katie Holmes

Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic (Getty Images)

A szintén színésznőként dolgozó Katie Holmes Cruise legnagyobb rajongója volt – egy volt osztálytársa elárulta, hogy képeket őrizgetett róla a tankönyveiben, és már akkor is arról álmodozott, hogy hozzámegy feleségül. Ez az álom 2006-ban valóra vált, habár sajnos 6 év után elváltak, miután Katie-nek elege lett Cruise szcientológiai megszállottságából. Bizony, az ideáljainkról sokszor kiderül, hogy nem olyanok, amilyennek képzeltük őket…

Nicolas Cage és Alice Kim

Fotó: Francois G. Durand/WireImage (Getty Images)

Alice Kim egy étteremben dolgozott pincérnőként, itt találkozott a színésszel 2004-ben – és még abban az évben össze is házasodtak. Igaz, végül elváltak, de 12 évig voltak együtt.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Egy filmfesztiválon Shulman rajongva lépett oda Anne-hez, aki azonnal belészeretett. 2012-ben házasodtak össze, és azóta boldogan élnek.

Matt Damon és Luciana Barroso

Fotó: Mike Coppola/WireImage (Getty Images)

A nő 2003-ban egy bárban dolgozott, amikor egyszer csak rajongása tárgya, Matt Demon előtt találta magát, aki épp abban a városban forgatott, ahol Barroso keverte az italokat. Segített neki elbújni a rajongók elől, és levette a színészt a lábáról. 2005-ben házasodtak össze.

Forrás: Bright Side