15 történet, ami jól fenékbe rúg, mielőtt feladnád a boldogságodat!

Lehet, hogy kell érte áldozatot hozni, de ha ezek a hétköznapi emberek átlépték a saját korlátaikat, akkor te is át tudod.

Sokkal többre vagyunk képesek, mint hinnénk. Amikor igazán, de tényleg nagyon akarunk valamit, akkor olyan energiatartalékokat vagyunk képesek mozgósítani érte, amiknek a létezéséről sem tudtunk. Íme a bizonyítékok.

“Fiatalkoromban nagyon elégedetlen voltam a testemmel. Depresszióval és szorongással küzdöttem évekig. Aztán egyszer csak átléptem az árnyékomat, felvállaltam magam, és most egy bázeli múzeumban állítják ki a rólam készült képeket. Nagyon büszke vagyok magamra.”

“Lediplomáztam, nincs adósságom és egyedülálló apuka vagyok. Őértük csinálom az egészet.”

“800 napja látogatom a konditermet, és közel állok a mínusz 45 kilóhoz.”

“A nagymamám kapcsolata a legjobb barátnőjével 40 éve szakadt meg, amikor elköltözött. Ma újra találkoztak, én pedig sírok.”

“Fontosnak tartom mindenkivel tudatni, hogy a kerekesszékem egyik oldala virágos, a másik pedig galaxisos.”

“Eladtam a teherautómat, hogy kifizethessem a kutyám kezelését.”

“11 hónap, mínusz 73 kiló, műtét nélkül. Az élet szép.”

“Kaptunk egy kihívást, hogy másszuk meg Anglia, Skócia és Wales legmagasabb pontját egy nap alatt. 23 óra 53 perc alatt megcsináltuk, és 1800 dollárt gyűjtöttünk ezzel jótékonykodásra. A képen a jól megérdemelt Lagavulinomat iszom, a fizikai fájdalmak enyhítésére.”

“Bionika-kommandó.”

“Ma szakított velem a párom, és ez várt hazaérve. ‘Nekem még mindig te vagy az első számú! Szeretlek. Apa'”

“A dolgok, amiket tettem azért, hogy oda jussak, ahol ma vagyok.”

“20 évesen magam terveztem meg és készítettem el a menyasszonyruhámat. Minden egyes részletét kézzel, tűvel és cérnával varrtam meg. Végre büszke vagyok magamra.”

“A nagyim kórházban van, és szerette volna látni a kutyusát. Szóval bebugyoláltam és úgy tettem, mintha egy babát vinnék. Sikerült az akció.”

“Küldöm mindenkinek, aki azt mondta a suliban, hogy furcsa vagyok.”

“Szerintem jól nézek ki. Először nagyon szomorú voltam, amikor a kemó miatt elkezdett kihullani a hajam, de most már tetszem magamnak.”

Forrás: Bright Side