A nő egy várandós lány mellé ült le a repülőn: pár napra rá kapott egy hívást, ami megváltoztatta az életét

A legnagyobb csodák véletlenszerűen érkeznek az életünkbe.

Samanthának, a fiatal lánynak sok hónapos terhesen, nem sokkal a szülés előtt sikerült kiszabadulnia egy bántalmazó kapcsolatból.

Mivel úgy érezte, hogy nem áll készen érzelmileg még az anyaságra, elhatározta, hogy örökbe adja a babát. Mikor meg akarta látogatni az egyik barátját, a Raleigh-be tartó gépen a 42 éves Temple mellé ült le, és nem tudta, hogy a nővel való beszélgetés örökre megváltoztatja mindkettejük életét.

Samantha elmesélte Temple-nek, hogy örökbe akarja adni a babát. Temple-nek nincs saját gyermeke, és ugyan szeretett volna örökbefogadni, de mivel egyedülálló, ez nehézségekbe ütközött. Mivel Samantha nagyon szorongott, Temple megadta neki a telefonszámát, és felajánlotta, hogy hívja fel, ha tudna segjteni bármiben. Elköszöntek egymástól, és nem is gondoltak a beszélgetésükre.

Három nappal később viszont Samantha kisfia – idő előtt – megszületett. Samantha ideges és ijedt volt, ezért felhívta Temple-t, hogy meg tudná-e látogatni őket a kórházban. A nő természetesen nem mondott nemet a kérésre.

Ahogy a karjaiban tartotta Samantha gyermekét, Temple tudta, hogy a kicsi az övé lesz. “Azt hiszem, neked kellene az édesanyjának lenned” – mondta neki Samantha, így ugyanarra gondoltak.

Forrás: happiest

“Egy órája tartotta karjaiban, és máris látszott rajta, hogy szereti. Az érzést, amit én nem éreztem, ő érezte, és ezt láttam rajta. Ebből tudtam, hogy jó döntést hozok.”  (Samantha)

Temple hamarosan hivatalosan is örökbefogadta a babát. Samantha pedig a közelükbe költözött, hogy láthassa őket időnként.

Néha egyetlen váratlan találkozás hoz életre szóló változásokat az életünkbe.

Forrás: Happiest