Visszanyalt a fagyi: a tanár előírta, hogy ha csörög egy telefon az órán, azt kihangosítva kell felvenni

És ebből kikerekedett egy emlékezetes eset.

Egy michigani egyetemen vették videóra az alábbi zavarba ejtően vicces esetet. A tanár, akit a videón látsz, szigorúan előírta a szabályt, hogy ha valaki elfelejti lehalkítani a telefonját az órára, annak büntetésből kihangosítva kell felvennie, ha csörög. Ezzel igyekezett arra motiválni hallgatóit, hogy a tanulás idejére teljességgel szakadjanak el a telefonjuktól.

Történt aztán, hogy az egyik diáklánynak megszólalt a telefonja, így a tanár utasította is, hogy vegye fel kihangosítva. A lány pedig megtette ezt.

A következőek hangzottak el:

Tanár: Vedd fel!

Diák: Öhm… halló?

Telefon: Halló, Ms. Nefcyvel beszélek?

Diák: Igen.

Telefon: Kevin vagyok a terhességi erőforrás-központtól. Azért hívtam, hogy értesítsem: a terhességi tesztje pozitív lett, gratulálok!

Tanár: Oké, izé, nyugodtan vedd vissza a hangszóróról…

Telefon: Aggodalomra semmi ok, jegyeztük, hogy az apát nem vehetjük számításba, úgyhogy tartani fogjuk önnel a kapcsolatot az egész folyamat alatt. Minden rendben lesz! Biztosítunk tanácsadást és más segítséget is díjmentesen.

Diák: Köszönöm, később visszahívom… Köszönöm… (leteszi.)

Tanár: Figyelj, szeretnék mindenki előtt bocsánatot kérni…

Diák: Öööm… nem, semmi gond…

Tanár: Nagyon sajnálom.

Diák: Igazából számítottam a dologra, és… már azt is tudom, mi lesz a baba neve. A vezetékneve az lesz, hogy Április, a keresztneve pedig, hogy Bolondja.

Hisztérikus nevetés, és a tanár elismerése követte a viccet. :)

Itt az április 1-jén készült videó: