A tinilány közösségi oldalán látta meg az anyja, mit tett a 3 éves kistestvérével

Az egész úgy indult, hogy a lánynak egy rendhagyó nap miatt korábban le kellett lépnie a suliból, hogy felvegye kisöccsét.

Ideális esetben egy család idősebb gyerekei kiveszik a részüket a fiatalabbak védelmezéséből. Nincs ez másképp abban a hatgyerekes családban sem, amelynek története bejárta az internetet.

A tesók közül egy tizenéves lány a legidősebb, akit egy kissé bonyolultan alakuló napon megkért az édesanya, hogy jöjjön el korábban az iskolából, vegye fel a 3 éves kisöccsét, és vigye haza.

A lány ott is hagyta az óráit és elment a fiúért. Csakhogy nem haza vitte, és ezt az édesanya a lány közösségi oldaláról, a Snapchatjéről tudta meg.

Ezt a képet töltötte fel ugyanis egy humoros “Hozd el a gyerekedet az iskolába”-kiírással:

(Talán tudod, hogy Amerikában, de itthon is egyre többfelé szoktak tartani “Hozd el a gyerekedet/kutyádat a munkába”-napokat.)

A lány tehát a kisöccsével együtt visszament a suliba, hogy minél kevesebb óráról maradjon le.

Az édesanya teljesen meghatódott mindezen. “Nem tudom, megszegett-e ezzel valamilyen szabályt, de őszintén szólva nem érdekel. Az én drága tinilányom segít a családunknak, miközben ragaszkodik a saját felelősségéhez is.

Vagy a világ legrosszabb anyja vagyok, vagy a legjobb. Ne mondjátok meg, melyik, csak hadd gyönyörködjek ebben a képben.

Az élet rövid, és ezek azok a pillanatok, amelyek elképesztően édessé teszik.”

– írta az édesanya.

Forrás: sosharethis.com