Naponta 17 kilométert gyalogolt a munkájába és vissza – aztán a kollégái megtudták

A fiatal dolgozó mélyen titkolta, hogy nem telik neki egy autóra sem, és inkább legyalogolta a távot minden egyes nap.

Trenton Lewis a UPS-nél dolgozó fiatalember, aki soha egyetlen percet sem késett még a munkájából – pedig minden áldott nap 17 kilométert gyalogolt oda, meg aztán persze haza is. Ám erről senkinek nem panaszkodott egyetlen szóval sem (Steve Simoffhoz hasonlóan, aki 61 évesen 56 kilométert sétál minden munkanapján, hogy dolgozhasson).

A 21 éves férfinak konkrétan az éjszaka közepén kellett kelnie ahhoz, hogy időben beérjen a munkahelyére.

Kép: Youtube

Bár mélyen titkolta helyzetét, azért az ilyesmi előbb-utóbb kiderül. Amikor Trenton kollégái megtudták, mit vállal nap mint nap immáron féléve, és főleg, hogy miért vállalja ezt, azonnal cselekedni kezdtek.

Trentonnak ugyanis van egy kislánya – a történet megírásakor 14 hónapos – , őmiatta vállalja az extrém kihívást és tesz meg mindent azért, hogy nehogy elveszítse a munkáját.

Kép: Facebook

Amikor fény derült a helyzetére, a UPS vezetése és dolgozói összefogtak, hogy vegyenek egy autót Trentonnak. Összehívtak egy értekezletet, amire a fiatal apuka még gyanútlanul érkezett. Amikor meglátta a kocsit, amiről közölték vele, hogy az övé, teljesen elérzékenyült.

“Életem első autója! Fantasztikus emberekkel vagyok körülvéve!” – hálálkodott a férfi, aki azóta is óriási elszántsággal és megbízhatósággal jár a munkába, hogy eltarthassa családját.

Kép: Youtube

Forrás: Bright Side

Kiemelt kép: Thinkstock