6 női stílusjegy, ami elcsavarja a pasik fejét

Bár az ízlések változók, más-más típusok tetszenek a férfiaknak, mégis vannak olyan stílusjegyek, amire a legtöbb férfi felkapja a fejét.

Ezekre figyelj hát oda, ha meg akarod találni életed párját, és azt akarod, hogy észre is vegyen. Természetesen a belső értékek számítanak, az tart össze két embert, de nem árt, ha előtte felfigyel rád és ezáltal jobban meg akar ismerni a kiszemelt.

Smink
Lehet klisés, de tagadhatatlan, hogy a pasiknak igenis számít. Persze, ehhez egy jól megválasztott harmonikus sminket viselj. Ne legyen túl erős, a bulismink erőteljesebb, mint egy naturális nappali, mindig figyelj a mértékre. Lehet, hogy az erős smink jobban oda vonzza a tekinteteket, de nem mindegy, hogy egyéjszakás kalandot keresők vagy komolyabb szándékúak közelednek majd feléd. A nappali sminked álljon harmóniában veled, megfelelő színeket kombinálj, a természetes hatásúakat sokkal jobban szeretik.


Szemek
A szem minden elárul. Ha természetességet, kedvességet sugall a tiéd, biztosan többen elolvadnak, ha belenéznek. Hagyd, hogy tükrözze érzéseid, az őszinte tekintetre jobban buknak, mint a hűvös jégkirálynőkre.
Öltözködés
Igaz, hogy a legtöbb pasi nem veszi észre, ha új ruhád van. Az azonban feltűnik nekik, ha harmonikusan, az életvitelednek, személyiségednek megfelelő stílusban öltözködsz. Nem feltétlenül kell a legújabb divatnak behódolni, pláne, ha bizonyos darabjai förtelmesen állnak rajtad. Az összhatás a lényeg, hogy kellemes legyen a szemnek, ennyi szépérzékkel még a legsutább férfi is rendelkezik. Bár nem tudja megmondani a konkrét okát, de azt látja, hogy rendben vagy így.
Önbizalom
A ruházat mellett fontos a jó kisugárzás. Mitől is lehetne ez jobb, mint amikor duzzadsz az önbizalomtól? Nem, nem arról van szó, hogy légy beképzelt, de semmikép se értékeld alul magad. Hiába jársz a legcsinosabb, legdivatosabb göncökben, ha közben sugárzik rólad, hogy nem szereted magad. Tudd, hogy te is értékes vagy, és járj felemelt fejjel.
Lábak
A férfiak gyenge pontjai a női lábak. A legtöbb szereti megcsodálni őket. Tudat alatt befolyásolja őket, hogy milyen kép is alakul ki bennük rólad. Az is sokat számít, hogy milyen a járásod. Lépdelj könnyedén, hangsúlyozd ki a lábaid, de ne mutass meg mindet egy alig-szoknyával, maradj sejtelmes inkább.
Mosoly
Ha sokat mosolyogsz, az vidám személyiségre utal. A vidám nőkért pedig odavannak a pasik. Náluk ez a vonzalom egyik alappillére. Sokkal jobban érzik magukat így ők is, büszkébben villognak egy életvidám, mosolygós hölgy társaságában.
Forrás: Bien